KMSMMMO 2'nci Başkanı Kalın, meslektaşlarının sorunları için Ankara'da

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KMSMMMO) 2'nci Başkanı Abdullah Kalın, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu ve yönetimi ile birlikte Ankara'ya çıkarma yaptı.

Meslektaşlarının ve mesleğinin sorunlarıyla yakından ilgilenen KMSMMMO 2’nci Başkanı Kalın, Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinde Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi Beyannamelerinin birer ay öne çekilmesine ilişkin düzenleme Kanun Teklifinin TBMM Genel Kurulunda tekliften çıkartılması hususunda taleplerini iletmek için Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Ziyaretlerle ilgili konuşan KMSMMMO 2’nci Başkanı Kalın: “AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Grup Başkanvekili Sayın Mustafa Elitaş, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Av. Ahmet Özdemir ile TÜRMOB Genel Başkanımız Emre  Kartaloğlu,  Genel Saymanımız Levent Demiröz, Denetleme Kurulu Başkanı Burhan Düz ve Kayseri Oda Başkanımız Ali Yedikaya ile birlikte, Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinde Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi Beyannamelerinin birer ay öne çekilmesine ilişkin düzenleme Kanun Teklifinin TBMM Genel Kurulunda Tekliften çıkartılması hususunda taleplerimizle ilgili toplantılarımızı gerçekleştirdik. 

Ev sahiplikleri, misafirperverlikleri, nezaketleri ilgi alakaları, sorunumuzun çözümündeki hassasiyet ve duyarlılıkları için, Sayın Bakanımız Mustafa Elitaş’a, destek katkı ve gayretleri için Sayın Vekilimiz Av. Ahmet Özdemir'e, sunum ve sorunlarımızın iletimindeki hassasiyet ve hazırlıkları için Sayın Genel Başkanımız Emre Kartaloğlu' na ve tüm heyetemize, Odalarımız, Meslektaşlarımız ve şahsım adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme