KSÜ, farklı branşlarda 14 Profesör alacak

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) resmi web portalı üzerinden yaptığı duyuruda farklı branşlarda 14 Profesör alacalığını ilan etti.

KSÜ’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Atanma ve Yükseltilme Yönetmeliği ile Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Atama, Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esaslarına uygun olarak, 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel şartları ve ilanda belirtilen özel şartları sağlamaları kaydıyla öğretim üyesi alınacaktır. İlgili kadrolara başvuran adayların başvuruları yukarıda belirtilen Uygulama Esaslarının 7. maddesinin 4. fıkrası kapsamında kurulacak komisyon tarafından incelenerek ilanda belirtilen bilimsel nitelik şartları dışında başvuru şartlarını sağlamadığı tespit edilen adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Öğretim Üyeliğine Atama, Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esaslarına ksu.edu.tr/Default.aspx?SId=8132 web adresinden erişim sağlanabilir. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır. Başvuru süresi ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gündür. Profesör ve Dr. Öğretim Üyesi atamalarında esas alınacak tablolara personel.ksu.edu.tr/Default.aspx?SId=7582 web adresinden erişim sağlanacak olup, başvuruların; www.ksu.edu.tr adresinde yayımlanan Başvuru Formu ekinde;

1) Öz Geçmiş ve Yayın Listesi ve Puanlama Tablosu,

2) Lisans, Yüksek Lisans, Doktora / Uzmanlık / Sanatta Yeterlik / Doçentlik Belgesi onaylı sureti,

3) Yabancı Dil Sonuç Belgesi,

4) Nüfus Cüzdan Fotokopisi,

5) Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi,

6) 1 Adet Fotoğraf,

7) Sabıka Kaydı ile yayınları kapsayan 1 adet fiziki yayın dosyası ve bu dosyadaki tüm belgeleri içeren; Profesör kadrosu için 6 adet, Dr. Öğretim Üyesi kadrosu için 4 adet PDF formatında hazırlanmış CD ile birlikte Profesör kadrosu için Personel Daire Başkanlığına Dr. Öğretim Üyesi kadrosu için ilgili birime şahsen / posta ile teslim etmeleri gerekmektedir. Postadan kaynaklanan gecikmeler dikkate alınmayacak olup, adaylar tarafından posta yoluyla yapılacak başvurularda korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında oluşabilecek gecikmelerin de dikkate alınarak başvuru süresi sonunun beklemeksizin başvuruda bulunulması büyük önem arz etmektedir.”

Alım yapılacak birimler için TIKLAYINIZ!
 

Bakmadan Geçme