KSÜ Rektör'ü Can'dan önemli açıklama

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bütün teorik ve uygulama derslerinin uzaktan eğitim yöntemiyle yürütülmesine karar verilmiştir dedi.

KSÜ Rektörü Can, paylaşımında: “Sevgili Öğrencilerimiz, Sizlerin okullarınızı çok özlediğinizi biliyoruz. Bizler de sizlerle yüz yüze öğretim, araştırma ve sosyal/kültürel etkinlikler içerisinde bulunmayı özledik. Ancak sağlığınızın sizler ve bizler için çok daha önemli olduğuna inanıyoruz.

Belirtilen nedenle Covid-19 salgınının ülkemizdeki yayılımının en aza indirilmesi ve bu salgınla etkili düzeyde mücadele edilmesi ve etkilerinin azaltılması amacına yönelik Devletimizce alınan önlemler kapsamında; Üniversitemiz 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Tıp fakültesi 1. 2. ve 3. sınıflar ile Üniversitemizin ön lisans, lisans ve lisansüstü tüm eğitim programlarında yer alan bütün teorik ve uygulama derslerinin uzaktan eğitim yöntemiyle yürütülmesine karar verilmiştir.

En kısa sürede bu salgından kurtulması ve sizlerle sağlıklı günlerde yüz yüze eğitime başlanabilmesi için bu kararların alındığının farkında olduğunuzu biliyoruz.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme