Kültür sanat etkinlikleri anketine yoğun ilgi

Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür sanat etkinliklerine ilişkin düzenlenen ankete sanatseverler yoğun katılım gösterdi. Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinde düzenlenen ankete 4 binin üzerinde katılım sağlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen kültür sanat etkinliklerinde yer alacak programları vatandaşlarla birlikte belirlemek için hazırlanan anket devam ediyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinde gerçekleştirilen ankete vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Halen devam eden ankete toplamda 4 binin üzerinde kişi katılım gösterdi. Ankete Büyükşehir Belediyesi internet sitesi http://anket.kahramanmaras.bel.tr/anket/20/kultur-sanat-etkinlikleri/ üzerinden ulaşılabiliyor.

Kültür sanat etkinlikleri anketi devam ediyor

Anket çalışmasına ilişkin Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kültür sanat etkinliklerini vatandaşlarla birlikte belirlemek için hazırladığımız anket çalışmamız devam ediyor. Kültür sanat dostlarının anketimize göstermiş olduğu ilgi bizleri son derece memnun ediyor. Kısa süre içerisinde toplamda 4 binin üzerinde kişi anketimize katılım gösterdi. Bu sayının daha da artacağını ümit ediyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte belirlediğimiz kültür sanat etkinliklerimizi önümüzdeki süreçte de Kahramanmaraşlılarla buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Çocuklarıyla birlikte tiyatro gösterisini izlemeye gelen Burkay Şelale, “Tatil döneminde olan çocuklar için gerçekten farklı ve güzel bir etkinlik oldu. Etkinliklerde çocuklarımız çok eğlendi. Çocuklarımız bu dönemde evde boş vakit geçirmek yerine bu tarz etkinliklerle kendilerine yeni değerler kattılar. Şehrimizde bu tarz kültür sanat etkinliklerinin daha da artacağını ümit ediyorum. Bu güzel etkinlikleri çocuklarımızla ve bizlerle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum” dedi. 

Özel eğitim öğretmeni olan Sait Şirikçi ise; “Hafta boyunca çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu tarz etkinlikler sayesinde çocuklarımız hem sosyalleşiyor hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor. Bu güzel etkinlikleri yavrularımızla buluşturan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı

Bakmadan Geçme