Mahir Ünal'a sosyal medya üzerinden çirkin saldırı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal'a sosyal medya üzerinden çirkin saldırı.

Sosyal medya üzerinden yapılan hakaret dolu paylaşımları kendi sayfasında paylaşan Ünal, yüzlerce troll hakaret yarışında. Bu zihniyet bunu alışkanlık haline getirdi. Yazık! İfadelerine yer verdi.

“Yüzlerce troll hakaret yarışında”

İşte Mahir Ünal’ın o paylaşımı: “İki gündür bu çirkin kurguyu kampanyaya dönüştüren gazetecilik etiğinden mahrum, gerçekler ile değil de çirkin bir kurgu üzerinden saldırmayı görev edinen medya ve uzantısı yüzlerce troll hakaret yarışında. Bu zihniyet bunu kendine alışkanlık haline getirdi. Yazık!”

“Askıda ekmek projesi”

Askıda ekmek projesi ile ilgili sözlerinin de çarpıtıldığını ifade eden Mahir Ünal: “Tam bir dezenformasyon örneği. Salgının karantinaya dönüştüğü dönemde CHP’li belediyelerin de üyesi olduğu “Pandemi Kurulları” ile ortak hareket etmemeleri üzerine söylediklerim çarpıtılıyor. Anadolu’nun geleneğinde “Zimem Defteri” ve “Askıda Ekmek” gibi yardımlaşmalar hep vardı.” Dedi.


 

Bakmadan Geçme