Mahir Ünal: O Bilinçli, sistematik bir kutuplaştırıcı ve yıkım görevlisi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun öğretmenler günü ile ilgili konuşmasını sert bir dille eleştirdi. Ünal, paylaşımında O Bilinçli, sistematik bir kutuplaştırıcı ve yıkım görevlisi ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında yaptığı konuşmasında: “Hala iktidarın peşinde giden öğretmen varsa kimse kusura bakmasın ben onlara öğretmen demem. Öğretmen, iradesini pazarlayan kişi değildir.” ifadelerine yer vermişti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerini sert bir dille eleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: “Genel Başkanlığa bir kumpasla geldi. İlk günden itibaren her meşru zemini tartışmaya açtı. İlk olarak 2011 yemin krizi çıkardı ve seçimleri, TBMM’yi gayrı meşru ilan etti. Türkiye’nin her mücadelesinde karşı safta yer aldı. O Bilinçli, sistematik bir kutuplaştırıcı ve yıkım görevlisi.” Dedi.

Bakmadan Geçme