Mehmet Dere: 'Bu mücadele kıyamete kadar devam edecektir'

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Divan toplantısı gerçekleştirildi. Divan toplantısında konuşan İl Başkanı Dere 'İnsanlık tarihi hakkı üstün tutanlarla, nefsi üstün tutanlar arasında mücadele ile geçmiştir. Bu mücadele kıyamete kadar devam edecektir Maalesef Dünyada Zulmün galebe çaldığı bir zaman dilimini yaşıyoruz.' Dedi.

Mehmet Dere: 'Bu mücadele kıyamete kadar devam edecektir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Dere, divan toplantısında yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kuvveti Üstün Tutan Köle Düzeni Dünyamızda Zulüm İşkence, kan göz yaşı Nesli ve Ekini helak etmekten Başka bir şeye yaramamıştır; Dünya Ticaretinin %80 lik gelirini dünya nüfusunu %8i yemekte;%92 ise açlık ve sefaletle boğuşmaktadır. 

•    Ekini helak etmişler GDO tohumlar, parazitler ve ilaçlarla kanser virüs gibi mikropları insanlığa musallat emişlerdir.

•    Şimdi nesli helak etmeye uğraşıyorlar, hayvanatın genleriyle oynuyorlar; klonlama yapıyorlar; bundan sonrada insanlığı ifsat etmeye çalışıyorlar; LGBT, eşcinsellik, yapay zekâ; haşa yeryüzünde İLAHLIK iddia ediyorlar.

•    Biz senden daha üstün İnsan yarattık diyerek, dünya nüfusunu 500 milyona düşürmeye ve nesli helak etmeye çalışıyorlar.
Bütün bunları sebebi firavun düzenidir.

•    Makamım var, Silahım var; İnsan gücüm var, Param var hak benim anlayışıdır.

 Bu anlayışla,

•    Açlıktan yırtıcı kuşlara yem olan çocuklar, diri diri yakılan miammar’lı Müslümanlar, ırakta, Suriye’de Ailelerin iffetlerinin namuslarını kirletilmesi,  Patlayan misket bombalarıyla param parça olan çocuklar,  onların Vicdanlarında bir kanama, sızlanma meydana getirmiyor;  Aksine İnsanlığa öğüt veren bir eda ile BM insan hakları; AB medeniyet kriterleri Gibi Yaldızlı kelimelerle Dünyayı yakıp yıkmaya devam ediyorlar.

•    Batılı Sömürgeci Devletlerin Bu zulüm düzenine KARŞI ÇIKABİLECEK TEK DEVLET, TEK MİLLET: MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİDİR.

•    HAÇLILAR VE SİYONİSTLERİN KORKULU RÜYASI BU NECİP MİLLETİN TEKRAR KENDİNE GELİP BİN YILLIK MEDENİYETİNE, İSLAMIN SANCAKTARLIĞINA DÖNMESİDİR.

•    BATILILAR KÖLE DÜZENLERİNİN DEVAMI İÇİN Dışardan ve İçerden İŞBİRLİKÇİLERLE Milletimizi morfinle uyutmaya devam ederek; Ellerinden gelen her türlü yöntemle DİNİMİZE İMANIMIZA MEMLEKETİMİZE EKONOMİMİZE; KARDEŞLİĞİMİZE, TÜM DEĞERLERİMİZE VE AİLEMİZE SALDIRMAKTADIRLAR;

Hükümetimizi Uyarıyoruz; AB’nin dayattığı uyum yasaları bizi bitirmeye yönelik olduğunu görmüyor musunuz? Siz bilmiyor musunuz? Müslüman mahallesinde Salyangoz Satılmayacağını! Siz bilmiyor musunuz? Domuz etinin kasaplık Et Ürün olmadığını! Haram olduğunu! İçkinin Haram olduğunu;  Faizin bu milleti köleleştirecek pranga olduğunu! Biz Bu memleketin evlatları olarak sizleri tekrar tekrar uyarıyoruz!

Etrafımız bu denli kuşatılmışken Kendi değerlerimize acilen dönmemiz gerekiyor; Bir kurtuluş hamlesini başlatmamız gerekiyor. Önce ahlak ve maneviyatla başlayıp; aileyi korumamız gerekiyor.

Milli kaynak paketlerimizle, Faizsiz borçsuz Milli bir kalkınma hamlesini fabrika kuran makinalar yapmamız gerekiyor; Yönetimde adaleti, Hukukta adaleti sağlamamız gerekiyor. Sosyal yapımızı bin yıllı medeniyetimizin değerleri ile donatmamız gerekiyor.  Kısaca Cennet mekan Prof. Dr. Necmeddin Erbakan hocamızın bizlere Öğrettiği Milli görüşün etrafında toplanmamız gerekiyor. Sonrada Milli görüşçüler olarak önce TÜRKİYEMİZDE sonra Tüm dünyada İnsanlığın Uyandırılması görevini  Üstlenmemiz gerekiyor.. Bu görevde yer aldığımız için MEVLAMIZA ne kadar şükür etsek azdır.  Müjdeler Olsun sizlere ki Hakkın hakim olması İnsanlığın Kurtuluşu İçin Çalışanlara! Müjdeler olsun mallarıyla canlarıyla cihat edenlere! Müjdeler olsun ALLAH İçin gecesini gündüzüne katan mücahitlere! 

Zafer inanlarındır ve zafer yakındır!”
 

Bakmadan Geçme