MEM İl Müdürü Kahraman, Dulkadiroğlu İlçesinde bir dizi ziyarette bulundu

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, kentte okul ve kurum ziyaretleri devam ediyor.

Dulkadiroğlu ilçesine yaptığı ziyaret kapsamında bazı okullarda öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Kahraman, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı, Dulkadiroğlu Belediyesi ve Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü de ziyaret etti.

Günün ilk dersi öncesinde beraberindeki İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Halit Demirtaş ve Mustafa Yılmaz, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt ile birlikte TOKİ Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile bir araya gelen Kahraman, ardından Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan'a ziyarette bulunarak ilçenin eğitim durumu ile ilgili istişarelerde bulundu.

İl müdürü Kahraman, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamında ziyaretinin ardından Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne geçti. Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt’u makamında, müdürlük personellerini ise birimlerinde ziyaret eden Kahraman, ilçe müdürü ve personellerle sohbet etti.

Kahraman, Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde Dulkadiroğlu ilçesinde görevli okul ve kurum müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Eğitim ve öğretim yılının başlamasından itibaren geçen süre ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı planlanması ve okulların hakkında istişareler gerçekleştirildi.

İl Müdürü Kahraman, TOKİ Kazım Karabekir Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yapmış olduğu ziyarette ise okulun konferans salonu açılışını gerçekleştirdi. İlçe ziyaretinde son olarak Hoca Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu’nu ziyaret eden Kahraman, okul bahçesinde öğrenciler ile bir araya geldi.

İl Müdürü Kahraman, gerçekleştirdiği ziyaretlerde öğrencilerimize salgın konusunda çok dikkatli ve hassas olmalarını, yüz yüze eğitime tekrar ara verilmemesi için özellikle okullarımızda maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaları gerektiğini ifade ederek, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olmasını diledi.
 

Bakmadan Geçme