Milletin vekili Av. Ahmet Özdemir, Türkoğlu'nda!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, Türkoğlu ilçesinde düzenlenen programa katıldı. Milletvekili Özdemir, AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanlığından düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Av. Feyzettin Okumuş, İl Başkan Yardımcısı İlker Bayrak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Süheyla Özaktürk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Orçan düzenlenen programda Milletvekili Özdemir’e eşlik etti.

Türkoğlu Muhtarlar Derneği ile kahvaltı programında buluşan Milletvekili Özdemir, buradan Belediye Başkanı Osman Okumuş’u makamında ziyaret etti. Daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Özdemir, AK Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi. 

Burada bir konuşma gerçekleştiren Milletvekili Özdemir: “Her iki başkanımızda Türkoğlu için kendi şehirleri kendi ilçeleri ile ilgili canla başla çalışıyorlar. Sizler onlara yardımcı oluyorsunuz. Teşkilatımızı daha güçlü kılmak için çalışıyorsunuz. Biz teşkilat üyeleri olarak Milletvekilleri nazarında da çok büyük bir karşılığı var. Bunun bir parasal değeri yok elbette bu gönülden bir karşılık.

Son zamanlarda bir şey türedi. Şimdi yangınla mücadele ediyoruz. Türkiye'de çeşitli noktalarına yangınlar çıkıyor. Devlet ve tüm imkanlarını oraya seferber ediyor ama bir grup çıkıyor yangınla mücadeleyi hiç yokmuşçasına hükümete, devlete saldırıyorlar. Halbuki verilen mücadeleyi sizde görüyorsunuz. Yani helikopter, uçak, arzöz, tır, tanker, insan kaynağı, herkes kendini oraya feda etmiş. İnsan olan herkes içinde vicdan olan, kalp taşıyan herkes o ormanların yanmasından üzülür. Oradaki hayvanların telef olmasından, yanmasından üzülür. Onun içinde üzerine düşen adımı zaten atar. Biz devlet olarak bunu niye yapmayalım. Bu devleti yönetenler 19 yıldır bu millet için her türlü fedakarlığı yapıyor. Onun ormanı için mi yapmayacak? Oradaki ağaçlar için mi yanmayacak? İnsanın bakış açısını bu olması lazım ama her seferinde bunu hükümete çarpmak, hükümeti al aşağı etmeye çalışmak için bir sebep olarak söylüyorlar. Hatta bu ileri gidiyor ki ya diyor ki; geçen gün bir tanesi Cumhuriyet Halk Partisi Mersin eski Milletvekili ya diyor, Recep Tayyip Erdoğan iktidardan insin vallahi ölmeye razıyım diyor.  Yani o kadar gözünü karartmış ki bu düşmanlık ama niye bundan rahatsız oluyorlar bunu anlamıyorum. 

“Biz rükûda sadece Allah’ın huzurunda eğiliriz”

Recep Tayyip Erdoğan siyasetini Cumhurbaşkanımızın siyasetini bilen herkes şunu iyi bilir, Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğu yerde milletin aleyhine hiçbir işlem gelişmez. Bunun en iyi şahitleri muhtarlarımızdır. Siz bunları görmüyorsunuz ama Cumhurbaşkanımız çıkart ihtiyaç sahibi aileleri dolaşıyor, onların halini hatırını sorar, onların ihtiyaçlarını karşılar. Bunu yapan bir liderin bu yangınla mücadelede geri kalması düşünülemez. Muhalefette bunu çok iyi bilir ancak acı günümüzde siyaseti baltalamaya iktidarı alaşağı etmeye çalışmak da şuurlu bir hareket değil. Bizim yapmamız gereken şey şu; yangınla mücadelede siyaset olur mu? Hangi belediye olursa olsun AK Parti’li CHP'li İyi Parti’li fark etmez. Bin yıldır burada herkes egemen olmak istemiş ama her zaman sadece bu millet egemen olmuş. Bu milletin burada egemen olmasının da tek bir sebebi var. Biz birilerinin üzerimize baskı kurmasını hiçbir zaman kabul etmemişiz. Millet olarak ölmüşüz ama boyun bükmemişiz. Bizim burada var olma sebebimiz bu. Liderimizin, devlet başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımızın da bu millet nazarında, bu millet kalbinde takdir görmesinin en önemli sebebi budur. Hiç kimsenin karşısında eğilme. O hep şöyle söyler; ‘biz rükûda sadece Allah’ın huzurunda eğiliriz’.” Dedi.

Yaptığımız bütün hazırlıklar vatandaşımızın yaşam kalitesini daha arttırmaya Devleti'nde ekonomik dayanak noktalarını güçlendirmeye yönelik. O yüzden bu konuda biraz feraset sahibi vatandaşımız bunu görüyor ve bunu takdir ediyor, bekliyor bu sonucu ama buna tahammülü olmayanlar onları iyi niyetli değerlendiriyorum, bir de art niyetli olanlar var. Recep Tayyip Erdoğan gitsin bu ülkenin başından istiyorsa bu ülke yansın. Dün Can Ataklı’nın videosunu görmüşsünüzdür. Geçen yıl diyor ki; ‘Recep Tayyip Erdoğan'ı artık darbe ile indirmenin yolu kalmadı. Çünkü bu da dönemde olmadı. Çok büyük yangınlar çıkması lazım.’ Diyor. Geçen yıl yapıyor bu konuşmayı. Ya yangın çıkıyor, yangını çıkarana kimse bir şey söylemiyor, yangını söndürene laf söylüyorlar. Böyle bir dünya yok. Ama Allah'a şükür ki milletimiz bu ferasete sahip. O yüzden biraz daha bu konuda dikkatli olmamız gerekiyor. Ben de dikkatli olmalıyım, sizde dikkatli olmalısınız. Yanlış yaptığımız iş var mıdır? Kesinlikle vardır. Vatandaşımızın yüreğine dokunamadığımız yerler vardır. Ben bunun farkındayım.

Vicdan etsinler, devlet bütün imkânlarıyla orada ama bunu da atlatırız. Allah'ın izniyle bunu da atlatırız. Atlatmamız bizim için çok kolay çünkü arkamızda Allah'a şükür bir millet desteği var. Bize inanan bir milletimiz var. Yanlış yaptığımızda bizi uyaran bir milletimiz var. Bundan dolayı da mutluyuz. Türkoğlu üzerinde şunu söylüyorum; başkanımız Türkoğlu ile ilgili ciddi çalışıyor. İnşallah ülkemizin geleceği ile ilgili daha iyi görüyorum daha güçlü görüyorum ülkemizi. Çünkü dünyada söz sahibiyiz. Dünyada hiçbir konuda Cumhurbaşkanımızla istişare edilmeden bir adım atılmıyor.” Dedi.

“Hep birlikte başardık”

Parti çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme yapan Türkoğlu İlçe Başkanı Av. Feyzettin Okumuş: “Göreve geldiğimiz günden veri vatandaşlarımızın yönetimimize karşı, bize karşı ve partimize karşı gerçekten daha önceden olduğu gibi teveccühleri artarak devam etmektedir. Biz görevi devraldığımız süre zarfında 7000 olan Türkoğlu ilçesinde bulunan üye kaydımızı şu an itibarıyla 11500 seviyelerine çıkardık. Gençlik Kolları ve ana kademe kadın kollarımızın da bizlere vermiş olduğu katkılarla üye sayımız artarak devam etmektedir. Kahramanmaraş'ta ilçeler arasında da şu anda üye kaydı olarak 3. Sıradayız. Belediye Başkanımız Sayın Osman Okumuş, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, kadın kolları, gençlik kolları, Mahalle temsilcilerimizin birlikte çalışması sonucu ortaya çıkan bir sonuç bu. Vatandaşlarımız buraya geldiği zaman muhakkak bir muhatap buluyor. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için hep birlikte çalışmaya devam ediyor.” İfadelerini kullandı.


 

Bakmadan Geçme