Milletvekili Av. Ahmet Özdemir: Hizmetin mağduriyete dönüşmesini istemiyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, İl Başkanı Av. Fırat Görgel arsan kavşağında incelemelerde bulundu. Buruda açıklamalarda bulunan Milletvekili Özdemir, hizmetin mağduriyete dönüşmesini istemediklerini söyledi.

Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Fidan’ın da aralarında bulundu heyet Arsan Kavşağı’nı yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

İncelemeler sonrası konuşan Milletvekili Özdemir: “Kahramanmaraş’ımızın merkezinde Arsan Kavşağımız ile ilgili Karayollarımızın ciddi bir çalışması var. Ama belli bir süredir müteahhittin işi yavaş ilerletmesinden bahisle vatandaşlarımızın çok şikâyeti vardı. Bugün Bölge Müdürümüz yerinde incelemek üzere geldi. Geçen haftada milletvekillerimizle Ulaştırma Bakınanımızın yanına gidip, buradaki sıkıntılarımızı anlatmıştık. Bu konuda başta Grup Başkanvekilimiz Mahir Bey, İçişleri Komisyon Başkanımız Celalettin Bey, milletvekillerimiz, il başkanımız il başkanları toplantısında dile getirdi. Neticede Ulaştırma Bakanımız bir çözüm bulmuştu. Bizde bugün bölge müdürümüze refakat ederek, çalışmayı yerinde görelim ve işi yürütecek yüklenici firmaya bu konudaki hassasiyetimizi söyleyelim istedik. Çünkü vatandaşımız her gün sabah buradan sanayiye gidiyor, akşamda evine dönüyor. Vatandaşlarımız çalışmaları çok yakından takip ediyor. Bizde çok iyi takip ediyoruz. Bundan sonra işi daha iyi yapacaklarına dair taahhütleri oldu. İl başkanımızla birlikte bunu takip edeceğiz. Kahramanmaraş’a güzel bir hizmet kazandırırken, bunun bir mağduriyete dönüşmesini istemiyoruz. Bu yüzden takipçisi olacağız.” Dedi.

AK Parti İl Başkanı Görgel: “Arsan Kavşağında uzun zamandır devam eden bir çalışmamız var. Bugünde bizler bu çalışmayı sahada bir kez daha görmek istedik. Özellikle bu haftadan itibaren çok ciddi bir çalışma hızı göze çarpıyor. İnşallah biz burayı çok kısa bir zaman içerisinde hizmete açmayı planlıyoruz. Bundan sonraki süreçte buradaki çalışmalar hızlı bir şekilde ilerleyecek. Özellikle bu sürecin bugün bu hale gelmesinde emeği geçen milletvekillerimize, grup başkanvekilimize, içişleri komisyon başkanımıza, yetkililerimize çok teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme