Milletvekili Av. Özdemir: Katil İsrail'in Filistinli kardeşlerimize yaptığı zulmün izahı yok

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Onikişubat İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programa katılan Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, tam kapanma sürecin denetim noktalarında görevli polis memurlarını ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı.

Ziyarete AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Basın mensuplarının bayramını tebrik eden Milletvekili Av. Ahmet Özdemir: “Sağlık çalışanlarımızın ve güvenlik güçlerimizin, polis memurlarımızın bayramını tebrik ediyorum. Bugün AK Parti Onikişubat İlçe Başkanımız kıymetli arkadaşımız Mücahit Kara ve ekibi ile birlikte bayramın 1. Günü görev yapan polis noktasındaki arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Tabii zor bir iş yapıyorlar. Bir de pandemi şartları içerisinde, havada sıcak bu şartlar altında bu zor görevi ifa ettikleri için bizde bir nebze olsun yanlarında olalım istedik. Onların şahsında bütün emniyetteki arkadaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum. Nihai olarak da bütün Kahramanmaraş'ta hemşerilerimizi bayramını tebrik ediyorum ve huzur içerisinde geçirmelerini diliyorum. 

“Katil İsrail'in Filistinli kardeşlerimize yaptığı zulmün izahı yok”

Katil İsrail'in Filistinli kardeşlerimize yaptığı zulmün akılla, mantıkla izah edilir bir tarafı yok. İsrail kendini üstün ırk görüyor ve etrafında ne kadar mazlum millet, inanan millet varsa, Müslüman varsa onu yok etmeye çalışıyor. Aslında altında bir mantık var şu; Allah'ın laneti üzerine olan bir millet bu millet ve tarihte bir defa helak olmuşlar ve ikinci defa helak olacakları da Kur'an'da yazılı. Allah’u alem buda Müslümanların elinden olacak. Onun için intikam duygusuyla hareket ediyorlar. Allah onları kahretsin. Bütün Dünya buna sessiz kaldı ama Cumhurbaşkanımızın söylemiyle şimdi yavaş yavaş Dünya’dan bu konuda sesler yükselmeye başladı. Ben burada özeline bir de Amerika Birleşik Devletlerini lanetliyorum. Çünkü İsrail’in yaptığı işe sahip çıktı Joe Biden. Kesintisiz Binyamin Netanyahu’nun yanındayız dedi. Şunu söyleyelim ABD dünyanın büyük süper gücü olabilir ama gücünü terörle elde eden bir ülke. Bütün dünyada terör unsurları ile ülkeleri dizayn etmeye çalışıyorlar. O yüzden bence dünyanın en büyük terör devleti olan Amerika, dünyanın en büyük katil Devleti İsrail'e destek olmasını da aslında yadırgamıyorum ama her ikisi de lanetliyorum.” İfadelerine yer verdi.

“Görevi başındaki bütün çalışanlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum”

Ziyaretle ilgili konuşan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ise: “Milletvekilimizle birlikte ilçemizde görev yapan polis memuru arkadaşlarımızı ziyaret edelim istedik. Tabi geçtiğimiz 17 gün içerisinde yani bu 17 günlük kapanma süresi içerisinde Ramazan ayında İftar saatinde nöbet yerlerinde durdular ve zor bir süreç yaşadılar. Biz de bunları hep şahit olduk. Dolayısıyla istedik ki ilçe olarak bütün noktadaki nöbet tutan arkadaşlarımızı ziyaret edelim. Onların bayramını tebrik edelim istedik. Sayın vekilimizde sağolsun davetimize iştirak ettiler. Ben görev başındaki arkadaşlarımıza kolaylık diliyorum. Bütün hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyorum. Tabii hassaten bu süreçte sağlıkçılar, güvenlik güçlerimiz bu zor şartlar altında görevlerini ifa ediyorlar. Onlarında bayramını hasseten tebrik ediyorum. Milletimize İnşallah daha önce yaşadığımız böyle çok keyif aldığımız, tatlı bayramların anılarını bundan sonraki yaşayacağımız bütün bayramlarda yaşamak dileğiyle diyorum ve hemşehrilerimizin tamamına hayırlı bayramlar diliyorum.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme