Milletvekili Öçal: Yeni yılın herkese hayırlı olmasını diliyorum

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, yeni yıl dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Milletvekili Öçal, mesajında: “İnsanın durduramadığı, yetişemediği geçmesi ile dillere destan olan kimisine göre derde davayı kimisine göre acıyı temsil eden zaman. Zaman su gibi akıp giderken insanoğlu da durmadan yaşlanıyor. 2021’de biterken 2022’ye yaklaşıyoruz.

Dünya bir imtihandan geçiyor. Coronavirüs sevdiklerimizi elimizden alıyor, insanların yaşamlarını ve düşüncelerini değiştiriyor. Yeni bir dünya düzeni kurulurken Türkiye de bu düzende yerini almaya çalışıyor. Yeni düzene uyum sağlamak için ortaya konulan 2023, 2053 ve 2071 stratejileri büyük devlet olmanın yükümlülüklerini içinde barındırıyor.

20 yıllık AK Parti iktidarımız boyunca büyük Türkiye’nin inşası için sağlıktan, ekonomiye, güvenlikten kültüre yapılan sessiz devrimler hala bitmiş değildir. Bizler bu ülkeyi bu halkı seviyoruz.  Biz bu ülkeye bu halka inanıyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde halkımızla beraber dünyanın en güçlü ülkelerinden birisi olacağımıza inanıyor ve o uğurda çalışıyoruz.

Hem bölgemizde hem dünyada yaşanan zulümlere karşı Cumhurbaşkanımızın “Dünya Beşten Büyüktür” şiarıyla hareket ediyoruz. Bir taraftan ülkemizin daha müreffeh hale gelmesi için kalkınma hamleleri yaparken diğer taraftan siyasi savaş verdiğimiz gibi ekonomik savaşı da başarıyla veriyoruz. Her dem yeniden doğarız düsturuyla bu ülke için gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.

Durmak Yok Yola Devam Diyoruz. Kahramanmaraş’ımıza yeni hizmetler ile hadim olmaya devam edeceğiz.  Yeni yılın herkese hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme