Milletvekili Özdemir, esnafları dinledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, esnaflarla bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı tarafından Hayrullah Mahallesinde düzenlenen esnaf ziyaret programına katılan Milletvekili Özdemir’e İlçe Başkanı Mücahit Kara ve AK Parti Onikişubat yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Esnafları tek tek ziyaret eden Milletvekili Özdemir, gelen talep ve şikâyetleri dinledi.

“Samimi sohbetleri ve taleplerini değerlendiriyoruz”

Ziyaretle ilgili konuşan Milletvekili Özdemir: “Onikişubat İlçe Başkanımız Mücahit Kara, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Hayrullah Mahallemize ki esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızın talep ve beklentileri üzerine sohbet ettik. Bereketli alışverişler diledik. Esnaflarımızın samimi sohbetleri ve taleplerini değerlendireceğiz.” İfadelerini kullandı.

"Pandemi sürecinde esnaflarımız da ciddi bir mücadele veriyorlar"

Esnaflara uğrayarak, hayırlı işler dilediklerini belirten AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Kara ise: “Milletvekilimiz Av. Ahmet Özdemir, İl ve İlçe teşkilatlarımız ile Hayrullah mahallemizde esnaflarımıza uğrayıp hal hatırlarını sorduk. Pandemi sürecinde esnaflarımız da ciddi bir mücadele veriyorlar. Maske, mesafe ve temizlik kurallarını hatırlatıp hayırlı işler diledik. Rabbim cümlemizin işlerini kolaylaştırsın inşallah.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme