Milletvekili Özdemir, Göksun'da incelemelerde bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, Göksun'da bir dizi incelemelerde bulundu.

Milletvekili Özdemir, beraberinde AK Parti Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin, Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ve teşkilat mensupları ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Aydın, belediye tarafından 2020 yılında gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerle ilgi sunum yaparak brifing verdi.

Başkan Aydın, ziyaretin ardından Milletvekili Ahmet Özdemir’e Belediye Hizmet Binasını gezdirerek bilgiler verdi.

Milletvekili Özdemir, Belediye ziyaretinden sonra Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Duman'ı ziyaret etti. Özdemir, buradaki ziyaretin ardından Göksun Sanayi Sitesi esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Ziyaretle ilgili paylaşımda bulunan Milletvekili Özdemir: “Rengi ve aromasıyla Dünyaca ünlü Göksun elmasının başkentindeydik. Göksun Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, İlçe Başkanımız Mustafa Akgül İlçe Koordinatörümüz Murat Şahin İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Furkan Özdemir ile Sanayi Sitesinde esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızın talep ve beklentileri konusunda sohbet ettik. Göksun yolunun son kısmı olan Göksun çıkışı ve Kayseri yolu projesi ve belediyemizin diğer çalışmaları hakkında Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın'dan bilgi aldık. Göksun'umuz hakettiği hizmeti almaya devam edecek.” İfadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme