Milletvekili Özdemir: Önsen Köprüsünün ihalesi Mart'ta

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Mücahit Kara ve beraberindekiler orman bölgesi esnaflarıyla bir araya geldi. Esnafları tek tek ziyaret eden Milletvekili Özdemir, talepleri dinledi.

Bölgeyi daha önce de ziyaret ettiğini söyleyen Milletvekili Özdemir: “Burası En çok önsen Köprüsü beklentisi olan bölgeydi. Genelde batı köylerinden, Güney'den olan vatandaşlarımızın yoğunlukta olduğu bölgemiz. Genel anlamda iki beklenti var. Bir tanesi Andırın Köprüsü, bir tanesi de Önsen Köprüsü. Önsen Köprüsü ile ilgili belediyemiz yolu açarak aslında bir nebze bunu rahatlattı. Şimdi Mart ayı içerisinde asıl büyük köprünün ihalesini yapacak. Yılsonunda da inşallah vatandaşlarımız o köprü kullanmaya başlayacaklar. Andırın Köprüsü ile ilgili de 3 tane güzergah çalışılmıştık. İnşallah Önsen Köprüsü kısa sürede vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak.” Dedi.

Muhtarlarımızla istişare halindeyiz

Vatandaşların en çok pandemi ile ilgili şikâyetlerinin olduğunu söyleyen Milletvekili Özdemir: “İnşallah aşılama süreciyle birlikte bu süreci atlatacağımızı anlatıyoruz. Onun dışında lokal sorunlar var. Sağlık Evi yapılması ile ilgili muhtarlarımızla beraber, Sağlık Müdürlüğümüz ile görüştük, Büyükşehir Belediyemiz ile görüştük. Çözülebilecek sorun. Bunlarla ilgili gerekli adımlar attık.” İfadelerine yer verdi.

Kentsel dönüşüm çalışmalarını takip ediyoruz

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgilide konuşan Milletvekili Özdemir: “Bildiğim kadarıyla cadde üzerinde yeni bir yol çalışması yok ama vatandaşımızın beklentisi de yolun, kaldıramların, caddenin daha da iyileştirilmesi. Yani daha modern bir cadde görüntüsü olmasını istiyorlar. Yolun Güney tarafında bir kentsel dönüşüm çalışması var. Bu alandaki kentsel dönüşüm çalışmalarını takip ediyoruz.” dedi.

Vekillerimiz 25 gün Kahramanmaraş’ta olacak

AK Parti İlçe Başkanı Kara: “AK Parti olarak, her zaman her fırsatta, bulduğu her ortamda milletimizle esnafımızla bir arada olmanın gayreti içerisindeyiz. Malum milletvekillerimiz bütçe çalışmalarından sonra bir 25 gün kadar Kahramanmaraş’ta olacaklar. Bizde bu vesileyle AK Parti teşkilatları olarak pandemi süreci elverdiği ölçüde il yönetimimizden arkadaşlarımızla, İlçe Gençlik Kolları başkanımız teşkilatımız Belediye Meclis üyelerimizin katılımlarıyla esnaflarımızı ziyaret edip vatandaşlarımızla hemhal olmanın gayreti içerisindeyiz. Zaten onlar eminin Pandeminin sadece Kahramanmaraş’a Onikişubat'a ya da Türkiye'ye has bir şey olmadığını biliyorlar. Hepimizin duası pandeminin kısa zaman içerisinde atlatmak.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme