Muhasebecilerin sorunları Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan iletildi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu ve yönetimiyle birlikte Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ı ziyaret etti. Ziyarete Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası adına 2'nci Başkan Abdullah Kalın eşlik etti.

Türkiye genelinde Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin yaşadığı sorunlar ve beklentilerin masaya yatırıldığı toplantıda sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıyla İlgili bilgiler veren Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KMSMMMO) 2'nci Başkanı ve Mali Müşavir Abdullah Kalın: “Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan ile Millet Vekilimiz Sayın Av. Ahmet Özdemir'in tertipleriyle Genel Başkanımız Emre Kartaloğlu, Genel Sekreterimiz Yahya Arıkan, Genel Saymanımız Levent Demiröz ve Masum Türker'le birlikte, Gelir İdaresi Başkanı Sayın Bekir Bayraktar, Bakan Danışmanı Sayın Duygu Güven, Bakan Danışmanı Sayın Emre Köker, Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Sayın İdris Şenyurt'un katılımları ile Hazine ve Maliye Bakanlığında Mesleğimiz Meslektaşlarımızın sorunlarını ve genel sorunlar hakkında çok faydalı bir toplantıyı gerçekleştirdik. 

Bakanlık Gelir İdaresi Başkanlığı ve TÜRMOB arasında oldukça verimli istişarelerde bulunduk. Güçlü sağlam bir iletişimin temelleri sağlanmış olduk. Ev sahiplikleri, misafirperverlikleri, nezaketleri ve mesleki sorunlarımıza duyarlılıkları, ilgi alakaları için Sayın Bakanımız Lütfı Elvan'a, destek, katkı ve gayretleri için Sayın Vekilimiz Av. Ahmet Özdemir'e, GİB Başkanımız Bekir Bayraktar'a, Bakan Danışmanı Duygu Güven'e, Bakan Danışmanı Emre Köker'e, GİB Başkan Yardımcısı İdris Şenyurt'a, sunum ve sorunlarımızın iletimindeki hassasiyet ve hazırlıkları için Sayın Genel Başkanımız Emre Kartaloğlu'na, Genel Sekreterimiz Yahya Arıkan' a, Genel Saymanımız Levent Demiröz' e ve Masum Türker'e odalarımız, meslektaşlarımız ve şahsım adına teşekkür eder.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme