MÜSİAD'da şube personeli hizmet içi eğitim programı düzenlendi

MÜSİAD Şube Personeli Hizmet İçi Eğitim Programı, Türkiye'nin dört bir yanından şube ve temsilcilik personellerinin katılımıyla MÜSİAD Genel Merkezinde düzenlendi.

MÜSİAD Genel Merkezinde iki gün süren ve yurt içi şube ve temsilcilik personellerinin katılımıyla düzenlenen Şube Personeli Hizmet İçi Eğitim Programı, MÜSİAD Genel Sekreteri Dr. Cihad Terzioğlu'nun açılış konuşması ve bilgilendirmeleriyle başladı.

MÜSİAD Şube Personeli Hizmet İçi Eğitim Programı'nın ilk gününde Seslendirme Sanatçısı Suha Çalkıvik ve İletişim Danışmanı Nigar Ayyıldız, şube personelleri ile bir araya gelerek, etkili iletişim, beden dili ve protokol kurallarına yönelik tecrübelerini paylaştı.

Programın ikinci gününde ise MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD Şube Personeli Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında İstanbul'da bulunan yurt içi şube ve temsilcilik personelleri Ayasofya-ı Kebir Camii Şerifi'nde bir araya geldi.

Ayasofya'da gerçekleştirilen buluşma sonrası MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, şube ve temsilik personelleri ile MÜSİAD Genel Merkezinde düzenlenen programda, MÜSİAD çalışmaları ve projelerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

MÜSİAD Şube Personeli Hizmet İçi Eğitim Programı, Teşkilat İçi Birimlerin İşleyişi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı ile devam ederken, programın son bölümünde UNDEX Genel Müdürü İbrahim Yılmazer'in sunumuyla Bilgi Güvenliği Farkındalığı Eğitimi gerçekleştirildi.

İki gün süren MÜSİAD Şube Personeli Hizmet İçi Eğitim Programı, soru-cevap bölümü ve aile fotoğrafı ile son buldu.

Bakmadan Geçme