Öz Sağlık İş Genel Başkanı Sert, Kahramanmaraş'ta

Öz Sağlık İş Genel Başkanı Devlet Sert'in Türkiye genelinde sağlık ve sosyal hizmet personeli ile bir araya geldiği çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sert, Kahramanmaraş'ta bir dizi ziyaretlerde bulunarak sendika üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaretlere Öz Sağlık İş İl Başkanı Murat Erifoğlu eşlik etti.

Başkan Sert son olarak Kahramanmaraş’ta sosyal hizmet personeli ile geniş kapsamlı bir toplantı düzenledi. Çalışanların sorunlarını dinleyen Sert, sendikal çalışmalar ve toplu iş sözleşmesi uygulamaları konularında üyeleri bilgilendirdi.

Kahramanmaraş Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda temsilciler, üyeler ve diğer sosyal hizmet personeli ile bir araya gelen Başkan Sert,  özellikle sendika tarafından yayınlanan ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’a gönderilen saha raporuna ilişkin bilgi verdi.

Sosyal hizmet personelinin kurumlarında yaşadıkları mali ve özlük haklar başta olmak üzere, çalışma koşulları, TİS uygulamaları, bazı keyfi uygulamalar konularda üyelerin sıkıntılarını dinledi, soruları cevaplandırdı.

Öz Sağlık İş Genel Başkanı Devlet Sert, personel ile yaptığı toplantının ardından Kahramanmaraş Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Kaya ile bir araya geldi.

Yapılan personel toplantısında işçilerden gelen talepleri ve sıkıntıları İl Müdürü ile paylaşan Sert, çalışanların problemlerinin çözümü konusunda geliştirilecek bütün çalışmalara destek vereceklerini söyledi.

Yapılan toplantıya çalışanların kendilerini rahatça ifade edebilmesi adına katılmadığını ve özgür ifade biçiminin kendisi için çok kıymetli olduğunu belirten Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Kaya, kendisinin de çevresinde “sendikacı” olarak anıldığını, sendikal faaliyetlerin hem işçi hem de işveren açısından çalışma barışını koruyan bir öneme sahip olduğunu söyledi. Kaya, Genel Başkan Sert’in işçiler adına kendisine ilettiği sorunların çözümü için çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Genel Başkan Devlet Sert’in Kahramanmaraş’ta yürüttüğü çalışmalara Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özüpek, İl Başkanı Murat Arifoğlu, il yönetimi, temsilciler ve Genel Merkez TİS ve Mevzuat uzmanları katıldı.

Öz Sağlık İş Genel Başkanı Sert, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Nuri Öksüz, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya’yı ziyaret etti.

Ziyarete Hak İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet İş Şube Başkanı Ömer Çınar ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
 

Bakmadan Geçme