Öz Sağlık İş Sendikası İl Başkanı Arifoğlu: İlk günkü aşkla yola devam

Hak İş Konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık İş Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevine Murat Arifoğlu yeniden başkan olarak atandı.

Genel merkezden görev yazısını alan Öz Sağlık İş Sendikası Başkanı Arifoğlu: “2014 yılından 2018 yılına kadar Kurucu İl Temsilciliğini gururla yürüttüğüm, İş kolu değişikliği nedeniyle bir süre ayrı kaldığımız Sendikacılıktaki ilk göz ağrımız Öz Sağlık İş Sendikasının Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevine Genel Başkanımız Sayın Devlet Sert Beyin tensipleriyle atanmış bulunmaktayım.

Şahsımı bu göreve layık gören Hak-İş Konfederasyonumuzun Genel Başkanı Sayın Mahmut Arslan ve yönetim kurulu üyelerine ve Öz Sağlık İş Sendikamızın Genel Başkanı Sayın Devlet Sert ve Yönetim Kurulu üyelerine, ayrıca desteklerini eksik etmeyen ve İlk günden itibaren yol yürüdüğümüz Emekçi Kardeşlerime, yol Arkadaşlarımıza ve Aileme teşekkür ederim.

Kahramanmaraş'ta İş kolumuzu tutan tüm Kurumlarda çalışan Emekçi Kardeşlerimle omuz omuza verip Konfederasyonumuzu ve Sendikamızı daha ileri taşıyabilmek için çalışacağız.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme