Özhaseki'den Başkan Güngör'e teşekkür

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Kahramanmaraş'a gelen Büyükşehir K Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Başkan Güngör'e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile şehirde devam eden projeleri inceleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, “Kısa sürede birbirinden güzel ve değerli işler yapan Hayrettin Güngör Başkanımızı tebrik ediyorum. Kahramanmaraş’ın daha da gelişmesi için tecrübe ve birikimini başarıyla uygulayıp gayretle çalışıyor” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ile birlikte şehir genelinde devam eden çalışma alanlarına incelemelerde bulundu. Tarihi Maraş Kalesi’yle başlayan incelemeler Tekke (Yusuflar) Kentsel Dönüşüm alanı ve Seyir Terası ile devam etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Özhaseki, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’den Tarihi Maraş Kalesi, Tekke (Yusuflar) Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm Projesi ile Seyir Terası’ndaki yenileme çalışmaları hakkında bilgi aldık. Hayrettin Güngör Başkanımız Kahramanmaraş’ın daha da gelişmesi için tecrübe ve birikimini başarıyla uygulayıp gayretle çalışıyor. Kısa sürede birbirinden güzel ve değerli yüzlerce iş yapan Başkanımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme