Remzi Çayır'dan Veteriner Hekimleri Odası'na ziyaret

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Kahramanmaraş İl Başkanı Halil Toraman ve yönetim kurulu üyelerinden Veteriner Hekimleri Odası'na hayırlı olsun ziyareti.

Geçtiğimiz günlerde 8’inci Seçimli Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası’na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyelerinden Erkan Aksu, Sefa Arslanhan ve Yavuz Selim İnce ile görüşen Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır, yeni seçilen yönetimi tebrik etti.

Çayır, yaptığı konuşmasında: “Rahmetli Genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun veteriner hekim olmasından dolayı zaten veteriner hekimlerine karşı bir sempatimiz var. Elbette bütün meslekler bizim için değerlidir ama veteriner hekimlerine karşı ayrı ver sevgimiz var. Kahramanmaraş ziyaretlerimiz kapsamında hem yeni seçilen yönetimi tebrik etmek hem de onlarla bir araya gelmek için Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odamızı ziyaret ettik. Veteriner hekimlerimizin kendi alanlarında daha çok söz sahibi olmalarını isteriz. Türkiye’nin hayvancılık politikasına katkı sağladıklarından hiç şüphem yok. Bu vesile ile Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odamızın yeni yönetimini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Arslanhan, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’a çıkmış oldukları yolda başarılar diledi.
 

Bakmadan Geçme