Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı 3 ilçeye çıkarma yaptı

Saadet Partisi (SP) Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Bünyamin Gökçe ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Afşin, Çağlayancerit ve Nurhak ilçelerine çıkarma yaptı.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Zor: “Öncelikle ziyaret ettiğimiz Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun ve Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan beye çok teşekkür ederim. Ayrıca Afşin, Çağlayancerit ve Nurhaklı esnaflarımıza, vatandaşlarımıza bize göstermiş oldukları sıcak karşılarından dolayı çok teşekkür ederim. 

Yaptığımız ziyaretlerde bir kez daha gördük ki vatandaşımız ekonomik olarak çok sıkıntılı. Ciddi manada geçim sıkıntısı yaşıyor. Esnaf sattığı malı tekrar toptancıdan alacak ama zam gelmiş. Onu satıyor tekrar alacak yine zam gelmiş. Esnaf hep bir tırmanış içerisinde olmadığından sattığı mala yetişemiyor. Kenara para koyamayan esnaf önünü nasıl görsün. Bu durum vatandaş için daha kötü... Kazandığı para her geçen gün eriyip gidiyor. Paranın değeri kalmamış. Çiftçiler daha da zor durumda. Tarlalar, traktörler icralık olmuş. Elektrik faturaları şişmiş gitmiş. Bu durumları hükümet yetkilileri esnaf ve çiftçileri ziyaret edebilirlerse ilk ağızdan dinleyebilirler. 

Hiç kusura bakmasınlar bunun sorumlusu AK Parti hükümeti. Hazıra dağ dayanmaz. Dolar 8,5, Euro 10,00 Benzin 7 lira. Neden kardeşim neden? Bu yüksek kur ve fiyatlar neden? Bizim insanımız bunu mu hak ediyor. Yıllarca para betona gömüle gömüle üretim bitti. Vatandaş, Çifti, esnaf ve memur perişan... Ama sorsanız kendilerine fakir mi var. Bu kadar yanlış işleri muhalefete yükleyemezsiniz. 

Bu duygu ve düşüncelerle herkesi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Allah'a emanet olunuz.” İfade etti.
 

Bakmadan Geçme