Şampiyon VakıfBank!

Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi Finali 5. ve son maçında Fenerbahçe Opet'i 3-0 mağlup eden VakıfBank, 13. Şampiyonluğunu ilan etti. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, rakibi Fenerbahçe'yi yenerek şampiyon olan Vakıfbank'ı tebrik etti.

Sultanlar Ligi play-off final etabının 5. müsabakasında VakıfBank Spor Sarayı'nda Fenerbahçe Opet'i ağırlayan Vakıfbank, 3-0 galip ayrılarak toplamda 3-2 üstünlüğe ulaştı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi play-off final serisinde rakibi Fenerbahçe’yi yenerek şampiyon olan Vakıfbank’ı yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Vakıfbank Spor Saray’ında oynanan Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi play-off final serisinde rakibi Fenerbahçe’yi mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Vakıfbank’ı kutluyorum. Sarı siyahlı ekibin başarısında emeği geçen oyuncuları, teknik ekibi, yönetimi ve  taraftarları tebrik ediyorum. Fenerbahçe’yi de final serisindeki mücadelesinden dolayı kutluyor, her iki kulübümüze gelecek sezonda başarılar diliyorum.” Dedi.

Bakmadan Geçme