Sevda Çektiren Maraş Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Ticaret Ve Sanayi Odası (KMTSO) tarafından düzenlenen 'Sevda Çektiren Maraş Fotoğraf Yarışması' ödül törenine katıldı.

Açılış konuşmalarının yapılmasının ardından Fotoğraf Sanatçısı Arif Avize Kahramanmaraş’ın Doğası ve Çiçekli Bitkileri, Fotoğraf Sanatçısı Durmuş Öztürk ise Kahramanmaraş’ın Tarihi ve Kültürel Değerleri konulu fotoğrafların yer aldığı sunumunu yaptı. 

Törende, Vali Coşkun ve protokol üyeleri tarafından dereceye giren fotoğraf sanatçılarına ve yarışmanın düzenlenmesinde emeği olan sponsorlara ödülleri verildi. 

Programa Vali Coşkun’un yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, iş insanları, fotoğraf sanatçıları, STK Temsilcileri ve ilgililer katıldı. 

Vali Coşkun, tören sonunda şehrin tanıtımı adına yapılan organizasyondan dolayı emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.
 

Bakmadan Geçme