SP Kahramanmaraş 7'inci İl Kongresini gerçekleştirecek

Saadet Partisi (SP) Kahramanmaraş İl Başkanlığı 7'inci Olağan İl Kongresi 15 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

SP Kahramanmaraş 7'inci İl Kongresini gerçekleştirecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde SP Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevine getirilen Av. Ahmet Zor öncülüğünde 7’inci Olağan İl Kongresini yapacak.

Türkiye’nin en genç siyasi parti İl Başkanı olan Zor görevin genel merkezin kararıyla Erkan Pınarbaşı’ndan devir almıştı.

SP Kahramanmaraş 7’inci Olağan İl Kongresine Konya Millet Vekili ve Gençlik Kolları başkanı Abdulkadir Karaduman katılacak. SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu video konferans yoluyla kongrede partililere hitap edecek.

İl Başkanı Zor kongre öncesi yaptığı açıklamada: “Milli görüş kültüründe görev istenmez verilir. İl Başkanımızın talebi üzerine genel merkezimiz ile İl yönetimimiz arasında yapılan istişareler sonucunda bu kutlu görev şahsıma verildi. Sorumluluk isteyen bu göreve Ülkem ve aziz milletimize en güzel hizmet ve çalışmaları yapmak için çalışacağız. Elimizden gelen herşeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Şehrimizin sorun ve taleplerini her türlü platformda dile getirerek çözüm arayacağız. Milletimizin duasına ve desteklerini bekliyor herkesi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.” İfadelerine yer verdi.

SP Kahramanmaraş 7’inci İl kongresi 15 Mart 2021 Pazartesi günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek.
 

Bakmadan Geçme