Sular Sağlık Grubu, her personel için bir fidan bağışladı

Kahramanmaraş'ın sağlıktaki iki güzide markası Özel Sular Akademi hastanesi ve Özel Sular Vatan hastanesinden doğaya büyük katkı.

Geçtiğimiz günlerde ülkenin dört bir yanını yakıp kavuran ciğerlerimizi yakan orman yangınları nedeniyle Sular Sağlık Grubu geleceğe nefes olmak adına çalışan sağlık personeli sayısı kadar Tema’ya fidan bağışında bulundu.

TEMA Vakfı Kahramanmaraş İl Temsilcisi Abdurrahman Akbolat: “Kahramanmaraş’ta Özel Sular Vatan Hastanesi ve Özel Sular Akademi Hastanesi tarafından çalışan bütün hastane çalışanları adına TEMA Vakfı’na yaptıkları fidan bağışından dolayı teşekkür ediyorum. Yurdumuzun dört biryanında çıkan yangınlara bir nebzede olsa katkı sağlayan Sular Sağlık Grubu yönetim kurulu başkanları Kurtuluş Sular ve Hasan Sular’a çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Akbolat, fidan bağışında bulunan Sular Sağlık Grubu yönetim kurulu başkanı Kurtuluş Sular, Hasan Sular ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Can Sular, Özel Sular Vatan Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Faruk Atlı, Özel Sular Akademi Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Binnur Özkar’a Tema Vakfı’na yapmış oldukları fidan bağışından dolayı teşekkür mektubu ve Plaket takdiminde bulundu.

Bu tür organizasyonlara her kurum duyarlılık göstermeli

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Özel Sular Vatan Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Faruk Atlı: “Memleketimizin Son günlerde tamamen gündemini oluşturan orman yangınları nedeniyle birçok tabiat varlıklarımız ortadan kalktı ve zarar gördü. Bizde Özel Sular Vatan Hastanesi olarak TEMA Vakfı’nın aracılığı ile zarar gören ormanlarımızın tekrardan var olması için TEMA Vakfı’nın başlattığı kampanyaya çalışan personel sayımız kadar fidan bağışı yaptık ben memleketin öz varlıklarının kaybolması karşısında duyarlılık gösteren Tema vakfına çok teşekkür ediyorum.  Bu tür organizasyonlarda her kurum tarafından duyarlılıkla göstermesi gerektiğine inanıyorum bizde Özel Sular Vatan Hastanesi olarak sosyal sorumluluk gereği üzerimize düşeni yaparak bu kampanyaya katkıda bulunmak istedik ben tekrar bu fidan bağışı kampanyasına katkıda bulunan yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum.” Dedi.

‘’Ciğerlerimiz yandı’’

Son teknoloji cihazları ve modern mimarisi ile Kahramanmaraş’ın ve bölgenin sağlık ihtiyacına cevap verecek olan Sular Sağlık Grubu bünyesinde geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Sular Akademi Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Binnur Özkar ise: “Son zamanlarda bizi ciğerimizden yakan orman yangınları nedeniyle duyarlılık gösteren TEMA Vakfı’na teşekkür ediyorum. Bizde özel sular akademi hastanesi olarak çalışan sağlık personelimiz kadar fidan bağışında bulunduk ve bu konuda Sular grup olarak desteklerimiz devam edecektir. Bizde özel Sular Akademi Hastanesi olarak TEMA Vakfı’na çok teşekkür ediyoruz.” Dedi. 
 

Bakmadan Geçme