Tarihçi Yazar Mehmet Işık'ın yeni kitabı çıktı

Teşkilat Serisi, Bir Ulu Destandır Çanakkale 1915, Sultan 2. Abdülhamit, Kösem Sultan, Osmanlı Tarihi, Sancak İstiklal, Türklerin Kültür Kökeni gibi yirmiden fazla esere imza atan Tarihçi Yazar Mehmet Işık'ın yeni romanı 'Enver Paşa' tüm kitapçılarda ve internet satış sitelerinde.

Yazdığı kitaplarla okuyucuların gönlünde taht kuran Işık, yeni romanı ‘Enver Paşa’ ile tarihin tozlu sayfalarını yeniden aralıyor. Türk tarihinin en önemli safhası Sultan II. Abdulhamid ve İttihatçılarla ilgili ilk kez duyacağınız müthiş tespitler bu kitapta.

 

Yaklaşık 5 ay süren çalışmaların sonucunda okuyucularına eşsiz bir eser daha sunan Tarihçi Yazar Mehmet Işık: “Unutulmamalıdır ki her şey, önce hayal etmekle başlar. Gelecek kuşaklara bırakılacak bundan daha iyi bir miras yoktur. Kısa ömrüne rağmen yakın tarihimizin en çok tartışılan şahsiyetlerinden biri de Enver Paşa’dır. İdeal sahibi, devleti ve milleti adına ülkü sahibi olan yürekler, göğüslerinde taşıdıkları iman terazisi ölçüsünde hareket ederken yarınların kendilerine “Kahraman mı, hain mi?” diyeceklerini düşünmezler. Bilirler ki, böyle bir düşünce ile hareket, mukaddes davalarını kuru bir cihangirlik seviyesine indirecektir.” Dedi.

 

Ücretsiz Kargo ve Kapıda Ödeme imkanı ile @butikkitapcom 'dan satışa sunulan Enver Paşa romanına, hem www.butikkitap.com web sitesinden hem de WhatsApp hattı (0541 634 04 34) üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Bakmadan Geçme