TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, EXPO 2023 alanını gezdi

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, EXPO 2023 alanında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Muhammed Burak Gül'ü ağırladı.

Kahramanmaraş’a Barolar Birliği Spor turnuvaları için gelen Başkan Feyzioğlu, Başkan Mahçiçek’in şehre kazandırdığı Hamidiye Bekir Topçuoğlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışına katılmıştı. 

Bugün ise Başkan Mahçiçek, şehri marka kent yapacak büyük projesi EXPO 2023’ü tanıtmak ve yerinde anlatmak için Başkan Feyzioğlu’nu Expo 2023 alanında ağırladı.

Samimi ve sıcak bir sohbet havasında geçen buluşmada Başkan Mahçiçek: “29 Ekim Kahramanmaraş için daha anlamlı geçti. Türkiye Barolar Birliği Başkanımız ve Kahramanmaraş Baro Başkanımız Türkiye’deki baroları şehrimize davet ettiler. Aktiviteler düzenledir. Bu vesileyle şehrimizin tanınmasına ve bilinirliğine katkı sundular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Bugün Barolar Birliği Başkanını Expo alanımızda ağırlamaktan memnuniyet duydum. Cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelen 2023’te tamamlayacağımız EXPO 2023 ile ilgili kendilerine bilgiler verdik. Çalışmaların hangi aşamada olduğunu, projeyi anlamlı hale getirebilmek ve sürekliliğini sağlamak için neler yaptığımızı kendilerine anlattık.  Barolar Birliği Başkanımız Kahramanmaraş’ta bulundular değer kattılar. Ben Metin Bey’e ve Kahramanmaraş Baromuza bir kez daha teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu ise: “Kahramanmaraş Baromuz şehir ile iç içe geçmiş ve birlikte yaşıyor. Kimseyle kavgalı değil, aksine kanaat önderleriyle birlikte, bu beni ziyadesiyle memnun etti. Bu alanda başkanım muazzam bir şey yapmış. Kahramanmaraş’a deyim yerindeyse deniz getirmiş. Çok da güzel bir kentsel dönüşüm içerisinde burada işler yapılıyor. En önemli özelliği de devamlılığı sağlanacak olmasıdır.

Başkanımın tecrübelerinden kaynaklı bir gidişat var burada. Hayırlı olsun şehrimize ve ülkemize. Sanırım Kahramanmaraş’a bir Kahramanmaraş daha katılacak bu projeyle.” Dedi.

Başkan Mahçiçek tarafından EXPO 2023’ü tanıtan sine vizyon gösterisi ardından alan gezildi ve bilgiler verildi. Çekilen hatıra fotoğrafları sonrası program noktalandı.
 

Bakmadan Geçme