Tekstil devleri Kahramanmaraş'ta buluşuyor

24 -26 Eylül 2020 tarihlerinde Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde (KAFUM) düzenlenecek olan Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı (KTM) için geri sayım başladı.

En çok makinenin sergileneceği Fuar KTM2020’ye katılan firmalar, makinelerini fuar alanına sevk ederek kurulumlarına başladı. 

ECR Fuarcılık firma ortağı Ümit Vural: “Şimdiye kadar düzenlediğimiz fuarların içerisinde en çok makinanın sergileneceği 6. Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı olacak. Firmalarımız makinelerini getirdi, kurulumlarını yapıyorlar.” dedi.

Vural: “2014 yılından bu yana tekstil sektörünün en önemli buluşma platformlarından biri haline gelen KTM 2020, Yeni normalde en yeni tekstil teknolojilerini Türkiye’deki tekstil sanayicileri ve temsilcileriyle buluşturmaya devam ediyor. Genel olarak fuarı değerlendirmek gerekirse ‘düzenlediğimiz fuarların içerisinde en çok makinanın sergileneceği KTM 2020 olacak’ desek durumu abartmış olmayız.” İfadelerine yer verdi.

Yeni normalin ilk fuarında sağlık tedbirleri en üst düzeyde

Güvenlik ve sağlık alanında tüm tedbirleri aldıklarını söyleyen Vural: “Yeni normalde tüm güvenlik ve sağlık tedbirlerini en üst düzeyde alarak tüm Türkiye’nin merakla beklediği fuarımızı ziyaretçilerimizle buluşturacağız. KTM2020 fuarının hitap ettiği bölgede yatırımlar devam ediyor, teknoloji revizyonları aralıksız sürüyor.” Dedi.

Organizasyona katkı sunan tüm paydaşlara teşekkür eden Vural: “Bundan önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da İstanbul Tekstil İhracatçıları Birliği (ITHIB) ve Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (ATHIB) ile işbirliği içinde bu başarılı organizasyonu sizlerle buluşturuyoruz. Aynı zamanda bu önemli organizasyonun gerçekleşmesine destekleriyle katkıda bulunan Kahramanmaraş Vali başta olmak üzere, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, Kahramanmaraş Sanayici ve İş Adamları Derneği, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği ve tüm katılımcılarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

Bakmadan Geçme