Türkiye Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonasında Kahramanmaraşlı sporcu 2'nci oldu

Türkiye Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonasında, Kahramanmaraş Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü sporcusu Ahmet Eren Korkmaz 55 kiloda Türkiye 2'ncisi oldu.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Çankırı ilinde düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonasına Kahramanmaraş’ı temsilen katılan Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Bilek Güreşi sporcusu Ahmet Eren Korkmaz 55 Kg da Türkiye ikincisi olarak, Ata Sporu Bilek Güreşinde Kahramanmaraş’ın adını Türkiye’ye duyurdu.

Görüşlerini aldığımız kulüp başkanı Ahmet Özkul: “Sporcumuz Ahmet Eren ilk defa 2017 yılında katıldığı Bilek güreşi Şampiyonasında 4. Olmuştu, pandemi sürecinde dahi çalışmalarını bırakmayarak, özverili ve gayretli çalışmalarıyla bugün Türkiye ikincisi olmuştur, bu başarısından dolayı Ahmet Eren’i tebrik ediyor, her daim desteklerinden dolayı ailesine teşekkür ediyor, önümüzdeki dönemlerde Ahmet Eren’in Türkiye Şampiyonu olacağına inanıyor, kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Şampiyona ile ilgili açıklamada bulunan Bilek Güreşi Sporcusu Ahmet Eren Korkmaz: “Kendisine güvendiğini ailesinin kendisine sürekli destek olduklarını, pandemi nedeni ile 2 yıldır şampiyonaya katılamadığını ama kendi gayretleri ile evde bu şampiyonaya hazırlandığını, emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek, önümüzdeki yıl Türkiye şampiyonu olmak istediğini.” söyledi.

Ahmet Eren; Engelli Olmasına rağmen Bilek Güreşini çok sevdiğini ve başarı elde ettiğini, engelli engelsiz her gencin spor yapması gerektiğini ifade etti. 
 

Bakmadan Geçme