Türkoğlu Belediye Başkanı Okumuş, TBBB Yüksek İstişare Heyetine seçildi

Türkiye Belediye Başkanları Birliği (TBB) 'Yüksek İstişare Heyetine' Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş seçildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla düzenlenen TBBB’nin  4’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısında Hüseyin Erer yeniden başkanlığa seçilirken, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, yüksek istişare heyetine seçildi. 

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Erer, birliğin 7 Ocak 2012'de kurulduğunu belirterek birliğin 1835 üye bulunduğunu hatırlattı.

Görevi sonra eren ve emekli olan belediye başkanlarının özlük haklarının iyileştirilmesini talep eden Erer, belediye başkanlarının yaşadığı sorunları aktardı. 

Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın Divan Başkanlığını ise onur kurulu üyesi olan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç yaptı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise: "Bir tarafta caddenin iki tarafı toplarla ve askerlerle kapatılarak halk hareketleri bastırılsın diye tasarlanmış Paris, diğer yanda erdemli insan arayışında olan medeniyet ve onun şehirleri. Batı'nın şehirleri zengin insanlar, lüks bir yaşam üretti ama batının şehirleri göçmenleri karda kışta sınır kapısında bekleten, Ege'de göçmen botlarını ölüme iten, hatta kurşunlayarak batıran, kendi sınırlarında bütün ülkeyi harekete geçiren bir endişeyle kavrulan gaddar insan üretti." Dedi.

Sosyal medya hesaplarından teşekkür eden Başkan Okumuş ise: “Türkiye Belediye Başkanları Birliği'nin 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı İçişleri Bakanımız  Süleyman Soylu'nun da katılımıyla TBBB hizmet binasında düzenlendi. Toplantıda Birliğin 2019 ve 2020 faaliyet raporları okundu. Birlik Başkanlığına tekrar Hüseyin Erer Başkanın seçildiği kongrede bizleri de istişare heyetine uygun görmüşler.  Başkana ve yönetimine başarılar diliyorum.” Dedi.

Baykut Medya ailesi olarak TBBB ‘Yüksek İstişare Heyetine’ seçilen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.
 

Bakmadan Geçme