Türkoğlu Belediyespor, Başkan Okumuş öncülüğünde 3'üncü lige hedeflendi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Türkoğlu Belediyespor, sezon açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı ve Türkoğlu Belediyespor Onursal Başkanı Osman Okumuş, yeni sezonda hedeflerinin 3. Lig olduğunu ifade etti.

1. Amatör kümede geçtiğimiz yıl şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükselen Türkoğlu Belediyespor, yeni sezonda 3. Ligi hedefleri için çalışmalara başladı. 

18 Nisan'da başlayacak olan Lig maçları öncesi çalışmalarına teknik sorumlu Fethi Çokkeser nezaretinde başlayan Türkoğlu Belediyespor, yeni sezonunda açılışını gerçekleştirdi.

Beyoğlu Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Spor kompleksinde gerçekleştirilen açılışa Türkoğlu İlçe Kaymakam Vekili Mahmut Hersanlıoğlu, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve çok sayıda davetli katıldı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş: “Sadece birileri sevinsin diye bu işlerle uğraşmıyoruz, kalbi ve gönülden duygularımızla bu işle uğraşıyoruz. Bu gençlerimizi bu sahalara getirmemiz lazım. Laf olsun diye bu sahaları yapmadık. Bu alanda bulunan futbolcu kardeşlerimiz burada oynarken Türkoğlulu gençlerimiz de görsün ve inşallah önümüzdeki yıllarda buradaki sıralanan arkadaşlarımızın yerinde çoğunluğu Türkoğlu’ndaki gençlerin oluşturduğu bir takım olsun. Bu sezonun en renkli takımı Türkoğlu Belediyespor olacak. Bir çok ile gideceğiz. İnanın Avasım’da nasıl başarılı olduysak futbolda da başarılı olacağız. Sadece Türkoğlu’nda değil maçları Onikişubat Stadında oynayacağız. Kahramanmaraş’ımıza da bütün ilçelere de hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme