TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, Kahramanmaraş'ta

Türkiye Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, 16. Akdeniz Odaları Platformu toplantısına katılmak için Kahramanmaraş'a geldi.

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KMSMMMO) ev sahipliğinde düzenlenecek 16. Akdeniz Odaları Platformu toplantısı öncesi MADO Evinde istişare toplantısı gerçekleştirildi.

KMSMMMO Başkanı Abdullah Kalın’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısına TÜRMOB Başkanı Kartaloğlu’nun yanı sıra TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Masum Türker, Akdeniz Odalrı Platform Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar, TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyesi Metin Yalçın, TESMER Genel Sekreteri Cemal Yükselen, TESMER Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, TESMER Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Tokgöz, TÜRHAK Başkanı Abdullah Korkmaz, İstanbul SMMMO Başkanı Erol Demirel, Adana SMMMO Başkanı Güney Yılmaz, Antalya SMMMO Başkanı Sacittin Hancıoğlu, Alanya SMMMO Başkanı Önder Kıvrak, İskenderun SMMMO Başkanı İbrahim Kaynar, Hatay SMMMO Başkanı Jale Marufoğlu, Manavgat SMMMO Başkanı Sabri Keskin, Osmaniye SMMMO Başkanı Zafer Ongun ve Mersin SMMMO Başkanı Emin Levent Türkili ile KMSMMMO Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantı öncesi selamlama konuşması yapan KMSMMMO Başkanı Kalın, program akışı hakkında bilgilendirme yaptı.

İstişare toplantısında faaliyetler hakkında bilgilendirme yapan TÜRMOB Başkanı Kartaloğlu: “Bu dönemde Kahramanmaraş en çok geldiğimiz yerlerden birisi oldu. Gerçekten sizlerin, Atilla Sarıyıldız’ın, Abdullah Kalın’ın misafirperverliği, kardeşliğiniz, abiliğiniz bizim açımızdan çok büyük değer oluşturdu. Hep beraber çalıştık aslında.

Mecliste özellikle biz pek çok mesleki sorunumuzun çözümünde veya mesleki dertlerin oluşabilecek dertlerin bertaraf edilmesinde çok doğru ilişkilerle bizlere yardımcı oldular. Beraber çalıştık. Birlikte çalıştık. Abdullah Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni oluşan kurul üyelerine önümüzdeki dönemde de başarılar diliyorum. Umarım hep beraber başarılı hizmetler yapmaya devam ederiz.  

Dediğim gibi biz Kahramanmaraş’a çok geldik. Biz göreve geldikten kısa bir süre sonra pandemi ile karşılaştık. Bu zor döneme rağmen çok olumlu işler yaptığımızı düşünüyorum. Çok güzel gelişmeler olduğunu düşünüyorum. Mesleğimizin, meslek camiamızın bu sürece çok büyük katkılarının olduğunu düşünüyorum. Pek çok yerde de ifade diliyor zaten. Muhasebe mesleğinin, mali müşavirlik mesleğinin kıymeti değeri zaten biliniyordu ama bu dönemde daha fazla anlaşıldı daha fazla gözler önüne çıktı. 

Şunu her yerde ifade diyoruz. Eğer bizim ülkemiz bu pandemi dönemini daha az sıyrıklarla atlatabildiyse eğer bu dönemde insanlar evlerine ekmek götürmeye devam edebildiyse işletmelerin çarkları dönmeye devam edebildiyse orda biz meslektaşların mali müşavirlerin gerçekten çok büyük katkıları var. Bunu her yerde ifade diyoruz.” Dedi.

TBMM’de KMSMMMO Başkanı Abdullah Kalın ve diğer oda başkanları ile birlikte önemli işlere imza attıklarını ifade eden TÜRMOB Başkanı Kartaloğlu, sürecin yürütülmesinde her zaman destek olan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir’e de teşekkür etti.

Toplantı fikir alışverişinin akabinde toplu fotoğraf çekim ile sona erdi.
 

Bakmadan Geçme