Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığında görev değişimi

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun Nar, Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı görevini yürüten Bayram Kiraz'ın yerine Ahmet Karcı'nın atandığını açıkladı.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Nar, Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları'nda gerçekleştirilen Bayrak değişimiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada: “Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığına Ahmet Karcı atanmıştır. Rabbim muaaffak etsin. Görevi devreden ve İl Ocak Yönetimimizde birlikte çalışmaya devam edeceğimiz Bayram Kiraz'a emeklerinden dolayı teşekkür ederim.'' dedi.
 
Geçmiş dönem ilçe ocak başkanları bayrak değişimi töreninde
 
Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları'nda gerçekleştirilen Bayrak değişimi töreninde, geçmiş dönem İlçe Ocak Başkanlarını bir araya getirerek anlamlı bir birliktelik sağlayan Ülkü Ocakları İl Başkanı Nar: ''Bugünkü bayrak değişiminde, Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığımızın kurulduğu günden bu yana İlçe Ocak Başkanlığı görevinde Bayrağımızı şan ve şerefle taşıyıp bir sonraki Dava arkadaşına teslim eden geçmiş dönem İlçe Ocak Başkanlarımızla cansız bir kare. Her zaman söylediğimiz gibi, Baki olan bizler değil, Davamız, Teşkilatımız ve Şehitlerimizin emaneti olan makamlardır." dedi.
 

Bakmadan Geçme