Uluslararası 8'inci Tekstil Makineleri Fuarı kapılarını açtı

ECR Fuarcılık tarafından Kahramanmaraş'ta organize edilen Uluslararası 8'inci Tekstil Makineleri Fuarı kapılarını açtı. 108 firmanın katıldığı fuarda 28 yurtdışı firması yer aldı.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay'ın katılımlarıyla Kahramanmaraş 8’inci Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı’nın açılışı yapıldı. 

Fuarın açılış konuşmalarını yapan KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu, KMTSO Meclis Başkanı Hanifi Öksüz, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, tekstil sektörünün kent ekonomisindeki önemine vurgu yaparak, fuarın şehre hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ticaret Bakan Yardımcısı Turagay ise açılışta yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş’ın Tekstilde önemli bir potansiyele sahip olduğunu ve bu potansiyeli sayesinde de ülke ekonomisine büyük katma değer sağladığını belirtti. 

Açılış konuşmalarının ardından Vali Coşkun, Ticaret Bakan Yardımcısı Turagay ve protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek 8’inci Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı’ndaki stantları gezdiler. 

Fuardaki üretici firmaların yetkilileri ve personeliyle yakından ilgilenerek bir süre hasbihal eden Vali Coşkun ve Bakan Yardımcısı Turagay, fuarın hem kente hem de ülke ekonomisi için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Tekstil Makinaları Fuarı’nın kapıları 13 Kasım’a kadar ziyaretçilerine açık olacak.
 

Bakmadan Geçme