Vali Coşkun'dan 15 Temmuz Şehidi Ergüven'in ailesine ve Gazi Yeşilay'a ziyaret

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle, 15 Temmuz Şehidi Niyazi Ergüven'in ailesi ve 15 Temmuz Gazisi Şakir Yeşilay ve ailesini ziyaret etti.

FETÖ tarafından, Ankara Özel Harekât Daire Başkanlığına yapılan saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Niyazi Ergüven'in ailesiyle bir süre hasbihal eden Vali Coşkun, şehitlerin kıymetli emaneti olan aileye sabr-ı cemîl niyazında bulundu.
 
15 Temmuz Gazimiz Şakir Yeşilay ve ailesine de ziyarette bulunan Vali Coşkun, gazi ve ailesi ile hasbihal etti.
 
Vali Coşkun, vatanın bölünmez bütünlüğü, memleketin birlik ve beraberliği için verdiği mücadeleden dolayı gazi Yeşilay ve ailesine şükranlarını sundu.
 
Vali Coşkun ziyaretlerde yaptığı konuşmada: “Rabbim tüm şehitlerimizin mekânını cennet eylesin. Gazilerimize sağlık sıhhat versin. Şehitlerimizin ve gazilerimizin 15 Temmuz gecesi göstermiş oldukları onurlu duruş, hainlerin gerçekleştirmek istedikleri bütün kötü emelleri yerle bir etti. Milleti ile beraber olan milletin kahraman evlatları, o gün imanı ile tanka, topa, tüfeğe karşı dimdik durdu ve Türkiye geçilmez dedi. Ne mutlu vatanını canından aziz bilecek şekilde güzel evlatlar yetiştiren o fedakâr ailelere. Hepiniz bize şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetisiniz. Milletçe hepinize minnettarız“ dedi.
 
Vali Ömer Faruk Coşkun’a ziyaretlerinde, Vali Yardımcısı Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya’da eşlik etti.
 
Ziyarette şehit ve gazi aileleri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk evlerinde kalan çocuklara filografi sanatından esinlenerek hazırlamış oldukları eserler ile günün anlam ve önemine uygun hediyeler takdim edildi.

Bakmadan Geçme