Vali Coşkun'dan yılbaşı akşamında sürpriz ziyaretler

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, yılbaşı akşamında asayiş ve güvenliğin teminatı jandarma ve emniyet personeli ile Yörük Selim Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalara ve sağlık çalışanlarına sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Coşkun, Jandarma personelinin yeni yılını tebrik ederek, aileleri ve sevenleriyle birlikte hayırlı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.
 
Daha sonra Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Celil Dağ Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret eden Vali Coşkun, polislerin yeni yılını tebrik ederek, sağlıklı ve huzurlu bir yıl dileğinde bulundu.
 
Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için güvenlik güçlerinin her daim görevlerinin başında bulunduklarını belirten Vali Coşkun, “Onların bu fedakârlığı sayesinde vatandaşlarımız evlerinde huzurlu bir yılbaşı akşamı geçiriyorlar. İlimizde bu huzuru sağlayan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. 
 
Vali Coşkun güvenlik güçlerimize yönelik yaptığı ziyaretlerin ardından 112 Acil Çağrı Merkezi, GAMER (Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi)  ve 112 İstasyonu personeliyle de bir araya gelerek çalışanların yeni yıllarını kutladı.
 
Vali Coşkun, GAMER ziyareti esnasında yetkililerden bilgiler alarak il merkezi ve ilçelerimizdeki Kent Güvenlik Yönetim Sistemi üzerinden de şehirdeki önemli noktaları canlı olarak takip etti.

Daha sonra Yörük Selim Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret eden Vali Coşkun, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastalara ve yakınlarına karanfil dağıtarak hayırlı seneler dileğinde bulunan Vali Coşkun, yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. 
 
Sağlık çalışanlarına da karanfil dağıtarak bir süre sohbet eden Vali Coşkun; “Salgınla mücadelede sağlık teşkilatımız gecesini gündüzüne katarak fedakârca çalışmaya devam ediyor. İnşallah 2022 Yılı hepimiz için salgın hastalıklardan kurtulduğumuz sağlıklı ve huzurlu bir yıl olur.  Bu vesile ile sizlerin nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.
 
Daha sonra ise yılbaşı gecesinde görevli nöbetçi eczaneyi ziyaret eden Vali Coşkun, eczane personeli ve vatandaşlarla hasbihal ederek yeni yıllarını kutladı.
 

Bakmadan Geçme