Vali Coşkun'dan YKS öğrencilerine başarı mesajı

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'ye girecek öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Vali Coşkun mesajında: “Gençlerimiz, gelecekte hedeflediği mesleğe ulaşmak ve arzu ettiği bir üniversitede eğitim almak için Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) gece gündüz demeden sıkı bir şekilde hazırlandılar.

 

Öğrencilerimiz tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovıd-19) salgını nedeniyle eğitim-öğretim yılının ikinci yarısında sınavlara uzaktan eğitimlerle hazırlanmak zorunda kaldılar.

 

Bu durumun öğrencilerimiz ve onlara her anlamda destek veren aileleri ve öğretmenleri için zor bir süreç olduğunun farkındayız. Öğrencilerimizin eğitim hayatları boyunca edindikleri bilgi ve birikimlerini, heyecana ve strese kapılmadan sınava yansıtarak başarılı olacaklarına ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacaklarına yürekten inanıyoruz.

 

Kahramanmaraş Valiliği olarak Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında sınava girecek öğrencilerimizin sağlıklarını korumak amacıyla tüm önlemler titiz bir şekilde alınmıştır.

 

Öğrencilerimizin huzurlu bir sınav geçirmesi için tüm vatandaşlarımızdan 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacak olan sınav için alınan tedbirlere uymalarını rica ediyor, gençlerimize başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme