Vali Coşkun, muhtarlarla bir araya geldi

Vali Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Büyükşehir Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Yaşar Altunel ve muhtarlarımızı ziyaret etti.

Ziyarette muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Coşkun, muhtarlarımızla her zaman istişare içerisinde olacaklarını ve mahallelerimizin sorunlarının çözümü noktasında birlikte gayret göstereceklerini ifade etti.

Vali Coşkun burada yaptığı konuşmada, “Biliyoruz ki muhtarlarımız Pandemi sürecinin başından bu yana  büyük bir fedakarlık örneği sergileyerek aktif bir şekilde çalışmalarımızda kamu görevlilerimizle birlikte sahada oldular. Bu vesileyle bütün Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.

Muhtarlarımızdan bundan sonra da beklentimiz aynı şekilde mahalle sakinlerimize tedbirlere uymanın ne kadar önemli olduğunu hatırlatmalarıdır. Vaka sayıları ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de belirli bir seviyeye kadar düşmüş olsa da tehlike henüz geçmiş değildir.

Bu nedenle rehavete kapılmadan özellikle; maske, mesafe ve temizlik kurallarının uygulanmasında salgın tehlikesi geçene kadar hemşehrilerimizin hassasiyetlerini devam ettirmeleri gerekiyor. Bu süreci inşallah hep birlikte aşacağız. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı bir yaşam diliyor, mübarek Regaip Kandillerini kutluyorum ” dedi.  

Kahramanmaraş Büyükşehir Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Yaşar Altuntel ve yönetim kurulundaki muhtarlar da, Vali Coşkun’a yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Bakmadan Geçme