Vali Coşkun, Şehit ve Gazi aileleri ve emniyet personelleri ile bayramlaştı

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun eşi Sevilay Coşkun ile birlikte şehit ve gazilerin emaneti olan ailelerine Ramazan Bayramı münasebetiyle ev ziyaretleri yaptı. Vali Coşkun, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ile birlikte vatandaşların huzur ve güvenliği için fedakârca hizmet eden emniyet personeliyle de bir araya geldi.

Vali Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun ziyaretler kapsamında,  Kıbrıs Gazisi İsmail Karaçalı, Dış Güvenlik Gazisi P. Uzm. Onb. Bahri Oktay Kurt, Şehit Hv. Svn. Uzm. Çvş. Hüseyin Sarı ve Şehit Vet. Uzm. Çvş. Ahmet Akdal’ın kıymetli aileleriyle bir araya geldi.  
 
Şehit ve gazi aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Coşkun, ailelerin bayramlarını tebrik ederek, sağlıklı, mutlu ve hayırlı ömürler dileğinde bulundu. 
 
Vali Coşkun, Dış Güvenlik Gazisi P. Uzm. Onb. Bahri Oktay Kurt’un, Irak’ta çalışmakta olan babası Ejder Kurt’la da görüntülü görüşerek bayramını kutladı. 
 
Ziyaretler esnasında şehit ve gazi aileler ile bir süre hasbihal ederek yakından ilgilenen Vali Coşkun, “Vatan, bayrak ve millet uğruna bir an bile düşünmeden canını ortaya koyarak mücadele eden yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır. Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Bu vesileyle, aziz vatanımızın bekası için canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimize rahmet gazilerimiz ve ailelerine ise sağlık ve afiyet diliyor, bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Şehit ve gazilerimizin aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Coşkun’a ve eşine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ettiler.

Vali Coşkun’dan emniyet personeline bayram ziyareti

Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezini ziyaret ederek emniyet mensuplarının Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Vali Coşkun, polislik mesleğinin kutsallığına dikkat çekti.

Vali Coşkun burada yaptığı konuşmada “Her zaman olduğu gibi bu bayram gününde de ilimizin ve ülkemizin huzurunu ve güvenliğini sağlamak amacıyla canla başla çalışarak görevinin başında bulunan tüm güvenlik güçlerimize görevlerinde kolaylıklar diliyorum. Pandemi süreci boyunca yapmış olduğunuz fedakârlıklardan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu vesileyle başta şehit ailelerimiz olmak üzere, tüm güvenlik güçlerimizin ve ailelerinin bayramlarını kutluyor, sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyorum ” dedi.

Bakmadan Geçme