Veteriner Hekimleri Odası Ferhat Gülpak'a emanet

Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası 8'inci seçimli olağan genel kurulunu tamamladı. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Ferhat Gülpak, Oda Başkanı olarak seçildi.

257 Kayıtlı üyesi bulunan Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası 8’inci Genel Kurulunu bugün gerçekleştirdi.

Sabah saatlerinde başlayan oy verme işlemi 17.00 itibari ile sona erdi.

2018-2020 ve 2020-2022 dönemlerinde Oda Başkanlığı görevini yürüten Erdal Gök’ün aday olmaması üzerine Ferhat Gülpak aday olduğunu duyurmuştu.

Tek liste halinde yapılan seçimli genel kurulda Gülpak, 2022-2024 dönemlerinde Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası Başkanlık görevini yürütecek.

Yapılan seçim sonra ilk açıklamalarını gazetemize yapan Başkan Gülpak: “Yaklaşık 2 yıldır Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odamızın Genel Sekreterlik görevini yürütüyordum. Erdal Gök Başkanımızın biraz dinlenme talebi doğrultusunda bizde mesleğimizi ve meslektaşlarımızı korumak, kollamak ve onları yüceltmek adına bu dönem başkanlığa aday olduk. Tüm meslektaşlarımız bizleri de desteklediler. Bu konuda tüm meslektaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

Yönetim kurulunda yeni arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızla birlikte mesleğimize ve meslektaşlarımıza hizmet etmeye gayret edeceğiz.  Sahada mesai harcayan meslektaşlarımızın bütün sorunlarını çözme gayreti içerisinde olacağız. Bu konuda geçmiş dönemde de yaptığımız gibi kararlı tutumumuzu sürdüreceğiz. Maddi imkanlarımız doğrultusunda odamıza bir yer alma hedefimiz var. İnşallah bu süreçte mesleğimize ve meslektaşlarımıza hizmet edeceğiz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme