Veteriner Hekimleri Odası'nda seçim heyecanı

Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası, seçimli 8. Olağan Genel Kurulunu 18 Eylül Pazar günü gerçekleştirecek.

257 aktif üyesi bulunan Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası, 2 yılda bir yaptığı seçimli genel kurulunun bu yıl 8’incisini gerçekleştirecek. 

2018-2020 ve 2020-2022 dönemlerinde Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası Başkanlık görevini yürüten Erdal Gök’ün görevi bırakacağını açıklamasının ardından Oda Genel Sekreteri Ferhat Gülpak, başkanlık için aday olacağını duyurmuştu.

Tek liste halinde seçime girecek olan Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası Başkan Adayı Gülpak, yaptığı açıklamasında: “Bildiğiniz üzere Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası’nın 17-18 Eylül 2022 tarihlerinde 8. Dönem Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilecektir. 2018-2022 yılları arasında Genel Sekreter olarak görev yaptığım odamızda mesleki sorunların çözümü adına elimizden gelen gayreti göstererek hizmet etme fırsatı bulduk.

Söz konusu hizmetlerin sürekliliğinin sağlanması, zaten var olan mesleki birlikteliğin bir adım daha ileriye götürülmesi amacıyla gerçekleştirilecek olan Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası 8’inci Olağan Genel Kurulu’nda başkan adaylığımı açıklamak istiyorum.” dedi.

Kahramanmaraş Veteriner Hekimler Odası Başkan Adayı olan Ferhat Gülpak’ın listesinde ise, Yavuz Selim İnce, Sefa Arslanhan, Erkan Aksu ve Ömer Tontuş yer aldı.

Merkez Delege listesinde ise, Erdal Gök, Mesut Güneş, Yavuz Selim İnce, Sefa Arslanhan ve Erkan Aksu isimleri yer aldı.

Veteriner Hekimleri Odası'nda seçim heyecanı

Ferhat Gülpak kimdir?

1985 yılı Kahramanmaraş doğumlu olan Gülpak Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nden 2008 yılında mezun olduktan sonra 2011 yılına kadar Muğla ve İstanbul illerinde özel sektörde çalışmıştır.

2011 yılında ilk görev yeri olan Şanlıurfa Siverek İlçe Tarım Müdürlüğü'nde İlçe Müdürü, 2012-2013 yıllarında Gaziantep Şehitkâmil İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde Veteriner Hekim, 2013-2015 yıllarında Kahramanmaraş Pazarcık İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde Veteriner Hekim, 2015-2022 yıllarında İl Müdürlüğümüz Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü'nde Veteriner Hekim olarak görev yapmıştır.

Gülpak, evli ve 2 çocuk babasıdır.
 

Bakmadan Geçme