Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Aydı: 6 Bin metrekarelik Kapalı Pazar Yeri hizmete girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Aydı: 6 Bin metrekarelik Kapalı Pazar Yeri hizmete girdi

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, ilçede tamamlanan ve devam eden projeler hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın, açıklamasında Halkımızı ilçelerimiz arasında en büyük kapalı Pazar alanına kavuşturmuş bulunmaktayız. Dedi.

Kapalı Pazar yeri hakkında bilgiler veren Başkan Aydın: “Bu yıl içerisinde yapımına devam ettiğimiz veya bitirdiğimiz projeler içerisinde bulunan kapalı Pazar yerimiz var. Yaklaşık 6 bin m2 alanı halkımızın istifadesine sunmuş durumdayız.

Daha önceki süreçlerde yağmurda, çamurda, karda kışta, zor şartlarda Pazar alışverişi yapılabilen alanı yaklaşık 3 milyon gibi bir rakamsal değeri bulunan yatırıma kavuşturduk ve üzerini kapattık. Tabi bu alanı haftanın bir günü Pazar olarak kullanmanın uygun olmadığını düşündüğümüz için birden çok kullanıma tahsis etmeyi planlıyoruz. Haftanın bir günü burayı kapalı oto pazarı yapmayı düşünüyoruz.

Zaten bir günü sebze meyve pazarı olarak kullanıyoruz. Yine araç muayene istasyonu olarak kullanabiliyoruz. Ayrıca düğün salonu olarak ta kullanabilme imkanına sahibiz. Diğer binalarımız gibi burayı da fonksiyonel bir şekilde kullanmayı hedefliyoruz.  Halkımızı ilçelerimiz arasında en büyük kapalı alana kavuşturmuş bulunmaktayız.” İfadelerine yer verdi.
 

Yeni Videolar