Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
FA ETİKET AMBALAJ AJANS SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FA ETİKET AMBALAJ AJANS SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

FA Etiket Ambalaj Ajans: 'Gerçek Çözümler Sunar''

Satışı etkileyen en önemli faktörlerin başında gelir ambalaj. Tüketici üründen önce ambalaj ile tanışır. Bu nedenle sorumluluğumuzun farkındayız.

Çeyrek asırlık tecrübemizle kaliteli ve hızlı çözümler üreten FA Etiket Ambalaj Ajans olarak Kahramanmaraş’ta hizmet vermeye devam ediyoruz.

Alaaddin Orçan öncülüğünde 30 yıl önce kurulan FA Etiket Ambalaj Ajansımız, teknolojik yenilikleri sürekli takip ederek Ambalaj ve Etiket sektörünün lideri olmayı başardı.

Her sektörden müşterilerimize en kaliteli ve en uygum çözümleri üreterek rekabet avantajı sağlarız.

Grafik tasarım bölümümüzde tasarımcılarımız hayalleri ile ambalajlara değer katan dokunuşlara imza atar.

Rulo Etiket üretiminde son teknolojiyi bünyesine katan Ajansımız, Ar-Ge çalışmaları ile Kahramanmaraş’ta ilk defa bobin etiket üretimi yapan firma olmayı başardı.

40’tan fazla çeşit etiket üretimini gerçekleştirme kapasitesine sahip yeni tesislerimizde, hızlı ve kaliteli çözüm sunan Ajansımız, Kuşe Etiket, PP Etiket, Şeffaf Etiket, Metalize Etiket ve Termal Etiket çeşitlerinde hizmet veriyor.

Yurtiçi ve yurtdışı birçok çalışmaya imza atan FA Etiket Ambalaj Ajans olarak, güler yüzlü personellerimizle zamanında ve kaliteli ürün üretmeye devam ediyoruz.
 

Yeni Videolar