Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
YÜCELLER AVM EV CONCEPT
TAKİP ET Google News ile Takip Et

YÜCELLER AVM EV CONCEPT

YÜCELLER AVM EV CONCEPT - ÜNLÜ MARKALARIN KALİTEYLE BULUŞTUĞU ADRES

YÜCELLER AVM EV CONCEPT

Ekonomik, Ergonomik ve Kaliteyi kendisine ilke edinmiş olan Yüceller AVM Ev Konsepti, Afşin’de 4 bin 500 metrekare, Elbistan’da 7 bin 500 metrekare, MONDİ Mağazası 5 bin 500 metrekare ve Çarşı Şubesi 500 metrekare olmak üzere toplamda 18 bin metrekare kapalı alanda yarım asra yakın süredir ilk günkü heyecanla hizmet etmeye devam ediyor.

Ticari Ahlak ve Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ilkelerini kendisine prensip edinmiş olan Yüceller AVM Ev Konsepti, yatak odasından oturma guruplarına, yemek odasından genç ve çocuk odasına birçok markayı kaliteli hizmet anlayışıyla müşterileri ile buluşturuyor.

İzlediği politika ile 40 yıldır sektörün öncü firması olan Yüceller AVM Ev Konsepti, Türkiye’nin en büyük MONDİ Mağazasını Elbistan’da açmış olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Sürekli değişen dekorasyon ve moda anlayışlarına uygun, birbirinden şık ve trendleri takip eden Yüceller AVM Ev Konsepti, yüzlerce çeşit ürün yelpazesi ile Türkiye’nin her noktasına hizmet veriyor.

İhracat alanında da kendini kanıtlamış olan Yüceller AVM Ev Konsepti, yurt içinde olduğu gibi Avrupa ülkeleri ve İngiltere’de müşterilerine standartları yüksek, kaliteli ve güvenilir hizmet sunuyor.

Alanında profesyonel tecrübe ve deneyime sahip satış personelleri ile güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Yüceller AVM Ev Konsepti, mobilya, beyaz eşya, genç odası takımları, tüm modern, klasik ve spor oturma grupları ve koltuk çeşitleri, yatak odası ve yemek odası takımları, halı,  zücaciye, TV Üniteleri,  trend sehpa takımları, bahçe mobilyaları ve tüm TV modellerini bünyesinde bulunduruyor. Gereksinimlerinize uygun, hesaplı ve kaliteli ürünleri bulabileceğiniz tek adres Yüceller AVM Ev Konsepti.

Satış sonrası hizmete de büyük önem veren Yüceller AVM Ev Konsepti, müşteriden gelen talepleri kısa süre içerisinde çözüme kavuşturarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. 

Her zaman en şık, en güvenli, en sağlıklı ve dayanıklı ürünleri bünyesinde bulunduran Yüceller AVM Ev Konsepti, hedeflerine vaktinden önce ulaşmanın verdiği mutlulukla hizmet etmeyi sürdürüyor.

YÜCELLER AVM EV CONCEPT
‘Ünlü markaları kalitemizle buluşturduk’

Yeni Videolar