Yahya Kemal İlkokulu sanatta da bir'inci

Öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını arttırmak, yeni yetenekleri keşfetmek amacıyla, 2011 yılından beri her yıl YEŞİLAY önderliğinde düzenli olarak yapılan 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek' resim yarışmasını, Yahya Kemal İlkokulu 3/J sınıfında öğrencisi Cemile Nur Özkök, Kahramanmaraş İl birincisi olarak tamamladı. Kahramanmaraş'ta birçok özel okul ve BİLSEM'in katıldığı yarışmada Yahya Kemal İlkokulu İl birinciliğini kazandı.

Konuyla ilgili konuşan Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt: “İlçe olarak eğitimde iyi örnekleri hayata geçiriyoruz. Yahya Kemal İlkokulu da Eğitimde Bir’inci olduğunu bu çalışmalarıyla göstermiş oldu. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını diler, tüm ekibi güzel çalışmalarından dolayı tebrik ederim.” dedi.

Yahya Kemal İlkokulu Müdürü Hüseyin Yılmaz ise; ”Var oluş sebebimiz olan öğrencilerimizin 2023 Eğitim Vizyonunda ifade edilen çift kanatlı bireyler yetiştirmek amacını Yahya Kemal’de gerçekleştiriyoruz. İstiyoruz ki öğrencilerimiz kendilerini her ortamda ifade edebilsinler, karşılarına çıkan problemleri çözmek için her yolu denesinler. Bir Bilge; ”Dünyayı yöneten sistemleri bilip, onların karşısında proaktif düşünerek gereğini yerine getiren nesiller yetiştirmek hedefimiz olmalıdır. İfadelerine yer verdi.

Sosyal ve Kültür işlerinden sorumlu Müdür Yardımcısı Fatma Taş:”Öğrencimiz Cemile Nur Özkök’ü ve öğretmenimiz Bayram Yanık’ı tebrik eder, Türkiye Finallerinde başarılar dileriz.” dedi.

Sınıf Öğretmeni Bayram Yanık’ta :”Öğrencimizin yeteneğini ortaya çıkarmak ve bu başarıyı elde etmesine vesile olmak benim için onurdur. Dilerim öğrencimizi ileride ülkemize faydalı seçkin ressamlar arasında görürüz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme