Yazar Emre Özdemir'in 'Seni bir daha sevdim' kitabı çıktı

Baykut Medya kuruluşu olan gazetecin.com haber portalı köşe yazarlarında olan Ses Sanatçısı ve Yazar Emre Özdemir'in 'Seni bir daha sevdim' kitabı çıktı.

Seni bir daha sevdim’ kitabı ile ilgili düşüncelerini aktaran Yazar Özdemir: “Hayatın bir gayesi, insanın bir derdi olmalı. “Dertsiz insan, gereksiz insandır.” Boş tafra satanları, bol keseden atanları çok gördük. Söz verip tutmayanları da. 

Defalarca düştük ve kalktık. Daha doğrusu kalktığımızı sandık. Bahaneyi başkalarına attık ama asıl suçun bizde olduğunu göremedik. “Seni Bir Daha Sevdim” yeni bir bakış açısı kazanan, gerçekleri gün gibi ortaya çıkan, yıllardır kendinden başka herkesle hesaplaşmış bir adamın kendisiyle yüzleşmesidir aslında. 

Artık görmek için değil, anlamak için bakan, çizdiği sınırları kendi elleriyle nasıl ihlâl ettirdiğini anlayan, yanlışı dokunanları bile yine alıp bağrına basan, gönlünü bir güzelin gönlünde bulan ve bu sebepten aşk şiirleri yazan, güzel şeyler olmadan önce mutlaka en kötüsünün oluşunu yaşayan, nasipten ötesinin olmadığını ama nasip olması için de gayret gerektiğini gören, elindeki her şeyi kaybeden, kaybettiklerinin acısını çeken ama sonunda meselenin hep O’nu bulmak olduğunu bilen, her kaybedişin ardından yanında kalanları seven, sevdiğini bir daha seven bir adamın baştan başlamasıdır bu kitap.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme