İbrahim Baykut

Burası 783.562 km² toprağı, Ay Yıldızlı bayrağı, dili Türkçe, dini İslam olan bir ülke

İbrahim Baykut

Ülkemizde son günler meydana gelen orman yangınları hepimizi derinden üzdü. Ormanlar nasıl yandıysa içimizde içten içe yandı. Tabi kaybettiğimiz canlar yüreğimizi dağladı. Yaşanan orman yangınlarının sıradan basit bir orman yangını olmadığı aşikâr. İçimizi yakanlar kahrolsun. Tüm Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Biz bu vatanın evlatları olarak her zaman yaptığımız gibi yine küllerimizden doğarız. Bundan hiç kimsenin zerrece şüphesi olmasın.

Benim merak ettiğim ve kaç gündür cevaplayamadığım bir konu var. Siz biliyorsanız bu soruların cevabını lütfen yorum olarak yazın.

İlkokuldan başlayıp üniversiteden mezun olana kadar onlarca Kürt kökenli arkadaşım olmuştur. Hep birlikte aynı okuldan mezun olduk. Aynı koğuşlarda kaldık, aynı yemekhanelerde yemek yedik, aynı otobüse binip aynı sinema salonda film izledik. Ve bundan hiç birimiz rahatsız olmadık. Çünkü biliyoruz ki atalarımız bu vatan için can vermişlerdi. Nasıl ki yüzyıllardır dedelerimiz bu topraklarda nasıl yaşamışsa bizde şuan hala aynı şekilde yaşıyoruz. Bu konuda hem fikir olduğumuzu düşünüyorum.

Konya’da yaşanan acı katliamı kınıyorum. İnanıyorum ki kısa süre içerisinde suçlular yakalanacak ve cezalarını çekeceklerdir.

Şimdi bu olayı ırkçılığa döküp sokaklara dökülüp bölücü terör örgütünün paçavralarını açıp yetmezmiş gibi bebek katilinin posterleriyle yürüyerek neyi amaçlıyorsunuz?

Günlerdir içimizi yakan orman yangınları ile ilgili neden tek tekkelime edip sesinizi çıkarmadınız?

Yaşadığınız ülkenin farkında mı değilsiniz?

Ben size hatırlatayım. Burası 783.562 km² toprağı, Ay Yıldızlı bayrağı, dili Türkçe, dini İslam olan bir ülke.

Burası Türkiye!

Yıllardır kırıldığımız yetmedi mi? Bölünmüşlüğümüz yetmedi mi? Çocuklarımızı kaybettiğimiz yetmedi mi? 

Siz zannediyor musunuz gerçekten bu ülkeyi iki paçavra kumaş paçası açıp, iki slogan atıp bu ülkeyi bölebileceğinizi? 

Konya’da evet katliam yapılmıştır. İçimiz yandı, bu ülkede 7 cana daha acımasızca kıydılar. Peki, biz böylemi bitireceğiz bu ayrımlaştırmayı. 

Artık yüzde 90’nı cahil bir ülkede yaşamıyoruz. Artık cahil insanlar değiliz. Kimin ne yapmaya çalıştığını çok iyi görüyor ve takip ediyoruz. Ne yazıktır ki kendini Kürt diye tanıtan kişilerin oyununa gelen özü pırıl pırıl insanlar var. 

Siz kendi kimliğine ihanet eden, insanları kandıran, kendi çıkarları için çalışan vatan hainlerisiniz.

Şunu hiçbir zaman unutmayın!

Biz yeri geldiğinde Sütçü İmam, yeri geldiğinde Arslan Bey, yeri geldiğinde Nene Hatun, yeri geldiğinde Seyit Onbaşı, yeri geldiğinde Fatih Sultan Mehmet, yeri geldiğinde Atatürk, yeri geldiğinde Ömer Halisdemir oluruz. 

Burası Türkiye Cumhuriyeti! Ve Türkiye Cumhuriyeti hesap vermez, hesap sorar.
 

Yazarın Diğer Yazıları