Mehmet Gül

Ya devlet başa ya kuzgun leşe!

Mehmet Gül

Dün gece Son Dakika olarak haber bültenlerinde Suriye rejim güçlerine verilen zayiatın istatistik bilgileri yoğun bir şekilde yer aldığında İdlipte içimizi yakacak haberlerin yakın olduğunu anlamıştım. Anlaşılan hükümet sonrasında ortaya çıkacak tepkileri bir nebzede olsa hafifletmek adına bu haberleri paylaşmış belki kısmi olarak doğru bir strateji izlemişti.

 

Nitekim haberlerle eş zamanlı sosyal paylaşım siteleri üzerinden İdlipte Ellinin üzerinde şehidimizin olduğu bir oka dar da Mehmetçiğimizin yaralandığı bilgisi paylaşılmaya başlandı. Sabah olduğunda otuz üç şehidimizin olduğu bir oka darda askerimizin yaralandığı resmi makamlarca açıklandı.

 

Ateş ocağımıza düştü bir kere sabır taşı çatladı Artık millet bu bir avuç soysuz bedevinin Mehmetçiğimize yaptığı kalleşliğin hesabının sorulmasını istiyor ne uluslar arası kamu oyunun tepkileri ne Rusya’yla olan ilişkilerin gerilmesi bu duruma mani olmalı. İdlipte omuz üstünde baş ,taş üstünde taş kalmayıncaya kadar tüm rejim askerlerinin kökü kazınmalı, bu yapılmalı ki bu çöl haydutları Türk’e kurşun sıkarken hainlik ederken iki kere düşünsün.

 

Vakit itidal vakti değil infial vaktidir. Öyle rejim hedefleri vuruldu Misli ile karşılık verildi söylemleri bu milleti tatmin etmez. Türk devleti artık savaştadır elbette bunun sonuçları olacak bu durumu kabul etmeyen başta Rusya ve A.B.D. Türkiyeyi ekonomik doneler başta olmak üzere çeşitli senaryolarla sıkıştıracak Doların yükselmesi kredi puanlarının düşürülmesi gibi Türkiye’yi zora sokacak hamleler yapacaktır. Onlardan beklenende budur.

 

Ama Sonuçları ne olursa olsun Millet ordusunun ve devletinin arkasında duracaktır. Bu saatten sonra Ya Devlet Başa…. Ya Kuzgun Leşe….

Yazarın Diğer Yazıları