Yeni normalin ilk tekstil fuarı Kahramanmaraş'ta

ECR Fuarcılık tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen olan Kahramanmaraş Tekstil Makine Fuarı (KTM) 24 Eylül Perşembe günü KAFUM'da kapılarını açıyor.

Türkiye tekstil üretiminin başkenti olarak tanımlanan Kahramanmaraş’ta düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı (KTM), konumu itibari ile en önemli bölgesel fuarlar arasında yer alıyor. Bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan KTM fuarı yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri altında gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş fuar merkezinde (KAFUM) 6’ncısı düzenlenecek olan fuara yurt içi ve yurt dışından onlarca firma katılacak. Pandemi süreci göz önünde bulundurularak yapılacak olan KTM fuarına sınırlı sayıda ziyaretçi alınacak. Sosyal mesafe, meske ve hijyen konularında önlemler alınacak olan fuarda sektör temsilcileri bir araya gelecekler.

Tekstil ve konfeksiyon üretimin kalbinin attığı Adana, Osmaniye, Gaziantep, Niğde, Kayseri, Malatya, Şanlıurfa ve Adıyaman’ın buluştuğu nokta olan Kahramanmaraş’ta düzenlenen fuar; tekstil, hazır giyim, kumaş ve iplik sektörlerinde üretim gerçekleştiren yatırımcıları dünyanın önde gelen tekstil teknolojisi üreticilerini buluşturacak.

24 Eylül’de KAFUM’da kapılarını açacak olan Kahramanmaraş Tekstil Makine Fuarı (KTM) 26 Eylül’de sona erecek.

Bakmadan Geçme